Suami Isteri

WOW! Ada 3 Jenis Kondom Isteri Paling Suka, Suami Kenalah Lebih Peka Bab Ini…

3
SHARES
JENIS KONDOM

Penggunaan kondom dalam kalangan pasangan berkahwin adalah untuk mengelakkan daripada hamil. Jadi, pemilihan jenis kondom sangat penting agar si suami dan isteri dapat merasai kehangatan cinta itu bersama-sama.

Walaupun ia kelihatan perkara biasa namun masih ramai lagi lelaki di luar sana tidak tahu jenis kondom yang wanita suka. Ikuti perkongsian lengkap artikel ini di bawah.

Baca juga: Tak Sangka Geletek Kaki & Badan Pasangan Boleh Capai Tahap Klimaks. Wow!

JENIS KONDOM WANITA SUKA, SUAMI KENA TAHU

JENIS KONDOM

Terdapat beberapa jenis kondom namun yang popular dan diminati oleh wanita adalah:

1. Kondom titik-titik

Pemilihan jenis kondom penting agar pasangan dapat menikmati hubungan seksual. Antara kondom boleh dipakai oleh suami adalah jenis bertekstur atau mempunyai titik-titik di bahagian hadapan.

Titik yang ada di bahagian luar kondom bertujuan untuk meningkatkan lagi keseronokan kerana ia boleh mewujudkan geseran antara zakar dan faraj ketika hubungan seksual dilakukan.

2. Kondom bergaris

Seterusnya, kondom jenis bergaris juga diminati oleh kaum wanita kerana ia mampu menimbulkan rangsangan ketika melakukan hubungan seksual.

Jenis kondom ini mempunyai garisan bulat di bahagian hadapan kondom di mana ia boleh membuatkan wanita ‘tidak senang’ ketika di ranjang.¬†Sekiranya para suami ingin memuaskan isteri tercinta, boleh pilih kondom jenis ini kerana lebih ‘seronok’.

3. Jenis kondom – nipis

Sesetengah pasangan tidak gemar memakai kondom ketika hubungan seksual kerana kurang nikmat. Namun, pemilihan kondom jenis nipis adalah sangat membantu kerana kedua-dua pasangan boleh merasainya.

Walau ia nipis, namun sensasi ‘keseronokan’ ketika melakukan hubungan ‘cinta’ dapat dirasai.

Kesimpulannya, si suami perlu pandai memilih jenis kondom jika ingin menggunakannya.

*Jangan main beli sahaja ya!

Baca juga: Menopause Bukan Penghalang, Hubungan Cinta Lebih Nikmat Jika Guna Pelincir Ini

Sumber: One & IDN Times

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×