Suami Isteri

Wanita Badan Chubby, Ini 7 Posisi Asmara Boleh Cuba. Baru Makin ‘Hangat’!

18
SHARES
posisi seks terbaik

Wanita berbadan besar juga boleh menikmati hubungan seksual bersama pasangan dengan lebih ghairah. Caranya adalah dengan melalukan 7 posisi seks terbaik seperti yang dikongsikan di bawah.

Pemilihan kedudukan semasa hubungan seksual bersama pasangan amat penting supaya kedua-duanya dapat merasai kepuasan yang diinginkan.

Baca juga: 7 Nasihat Untuk Wanita, Ingat Anda Bukan ROBOT Nak Buat Semua Benda!

7 POSISI SEKS TERBAIK UNTUK WANITA BERBADAN BESAR

POSISI SEKS TERBAIK

1. Cowgirl

Posisi terbaik untuk wanita berbadan besar cuba adalah cowgirl. Posisi ini wanita berada di atas suami dan dia ‘mengendalikan’ aktiviti seksual itu.

Kedudukan seks ini membuatkan wanita menjadi dominan kerana lelaki hanya berbaring di atas katil dan anda boleh membuat apa sahaja.

2. Spooning

Posisi seks seterusnya untuk wanita chubby adalah spooning. Posisi ini seakan-akan gaya berpelukan dan pasangan baring mengiring ke arah yang sama.

Biasanya, pasangan lelaki berada di bahagian belakang isteri dan hubungan seksual boleh dimulakan. Cara ini boleh membuatkan kedua-dua pasangan lebih puas.

3. Leg glider

Seterusnya, anda juga boleh mencuba posisi leg glider. Posisi ini wanita perlu baring dan mengiring sedikit. Angkat satu kaki lalu letakkan di atas bahu suami.

Suami pula perlu mengangkangkan sedikit kaki dan duduk di atas isteri. Keselesaan boleh ditentukan mengikut ketinggian masing-masing.

4. Thigh Tide

Posisi selanjutnya untuk wanita berbadan besar adalah thigh tide. Posisi ini seakan-akan cowgirl tetapi si isteri perlu pusing dan tidak menghadap suami.

5. Rama-rama

Anda juga boleh mencuba posisi rama-rama. Posisi ini isteri perlu baring di hujung katil dan angkat kedua-dua kaki kemudian letakkan di atas bahu pasangan.

Suami pula perlu memastikan agar berdiri tegak ketika melakukan posisi ini supaya kedua-dua dapat merasakan ‘kehangatan’ cinta.

6. Deep impact

Kedudukan seks untuk wanita berbadan besar yang lain adalah deep impact. Gaya ini kaki wanita perlu baring seperti biasa dan mengangkat punggung ke atas dan meletakkan di atas paha suami.

Kaki pula letak di bahu dan suami boleh duduk dalam keadaan seperti melutut. Posisi ini boleh membuatkan pasangan lebih ghairah.

7. Doggy

Posisi seks terbaik untuk wanita berbadan besar yang terakhir adalah doggy. Kedudukan ini lebih mudah kerana perut wanita tidak menghalang aktiviti seks.

Walau bagaimanapun, posisi ini diharamkan buat mereka yang beragama Islam.

Diharapkan 7 posisi seks ini dapat membantu menghangatkan lagi hubungan asmara bersama pasangan.

Semoga bermanfaat!

Baca juga: 5 Tips ‘Sentiasa Cantik’ Yang Isteri Kena Buat Untuk Goda Suami, Confirm Terus ‘Terkam’!

Sumber: Bad Girls Bible

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×