Suami Isteri

8 Bahagian Tubuh Isteri Yang Suami Suka, Ini ‘Kawasan’ Untuk Erat Kasih Sayang!

435
SHARES
TUBUH ISTERI SUAMI SUKA

Pernah tak anda terfikir dan tertanya-tanya, apa bahagian tubuh isteri suami suka? Untuk menjawab persoalan yang bermain di minda anda, kali ini penulis akan rungkaikan 8 bahagian tubuh wanita yang ‘digilai’ oleh kaum lelaki.

Selain meningkat nafsu syahwat ketika di ranjang, bahagian tubuh ini juga membantu mengeratkan lagi hubungan suami isteri dan kekal bahagia.

Baca juga: Wanita Kena Tahu Petua Hilangkan Keputihan Tanpa Guna Ubat, Penting!

BAHAGIAN TUBUH ISTERI SUAMI SUKA, WAJIB AMBIL TAHU

TUBUH ISTERI SUAMI SUKA

1. PAYUDARA

Tidak dinafikan, inilah bahagian paling para lelaki suka tanpa mengira saiz dan bentuk. Setiap kali menyentuh payudara isteri, pasti kecenderungan untuk bersenggama semakin meningkat.

2. PUNGGUNG

Selain payudara, bahagian badan isteri yang disukai suami adalah punggung. Ramai beranggapan bahawa wanita yang memiliki punggung besar dan bulat, mereka ‘hebat’ di atas katil. Betul ke?

3. BIBIR

Bibir memainkan peranan penting dalam tarikan seksual. Sudah pasti, si suami akan gembira dapat mencium bibir isterinya dan ia juga dianggap sebagai bentuk luahan cinta.

4. BAHAGIAN DALAM PAHA

Bahagian dalam paha juga merupakan bahagian badan yang boleh meningkatkan ghairah suami. Si dia akan sangat gembira sekiranya dapat memegang bahagian dalam paha sehingga ke kawasan kaki.

Ini boleh menjadikan hubungan seks dengan suami lebih menarik.

6. LEHER

Menurut Tracy Brown, pakar bahasa badan, leher adalah kawasan sensitif dan sentuhan ringan secara tiba-tiba boleh membuat pasangan lebih ghairah.

Ciuman di leher juga boleh memberikan sensasi yang luar biasa untuk pasangan. Jadi, jangan terkejut jika suami suka leher anda.

7. TANGAN

Setiap hari pasti suami akan menyentuh tangan isteri. Inilah tanda menghargai dan cara meluahkan kasih sayangnya terhadap insan tersayang.

8. PERUT

Perut juga merupakan bahagian tubuh wanita yang disukai oleh lelaki. Kawasan pusat boleh menjadi cara mudah untuk membuatkan wanita terangsang dan darah mengalir ke seluruh badan.

Pastikan jaga kebersihan pusat agar sentiasa sihat dan terhindar daripada sebarang bakteria.

Jadi, itulah beberapa bahagian tubuh isteri yang disukai oleh suaminya. Semoga bermanfaat!

Baca juga: 3 Cara Periksa Payudara Sendiri Di Rumah, Jangan Lupa Buat Setiap Bulan

Sumber: Huffpost & Orami 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×