Sihat

[VIDEO] Teknik Urutan Melegakan Sakit Belakang, Rasa Cergas & Sihat Semula!

18
SHARES
teknik urutan sakit belakang

Sakit belakang boleh terjadi disebabkan oleh banyak faktor dan boleh dikatakan hampir semua orang menghadapi masalah ini. Maka, tidak hairan ada yang suka melegakannya dengan teknik urutan sakit belakang.

Melalui urutan, badan yang sakit tadi akan berasa lega dan seperti mendapat ‘nyawa’ yang baru. Kalau nak tahu bagaimana teknik urutan sakit belakang yang betul, mari lihat videonya di bawah!

Baca juga: Cara Cepat KEMPIS Perut Lepas Bersalin, Tubuh Mama Pasti Kembali ‘Slim’!

TEKNIK URUTAN SAKIT BELAKANG

teknik urutan sakit belakang

Gambar: Freepik

Sebelum itu, pembaca juga perlu tahu faktor-faktor yang menyebabkan belakang badan anda sakit. Biarpun terdapat banyak puncanya, namun senarai faktor di bawah ini tidak ketinggalan juga:

  • postur badan yang salah
  • pekerjaan
  • gaya hidup
  • tekanan kerja

Melalui laman Physiogo, empat faktor tersebut mempunyai risiko untuk menghadapi masalah sakit belakang yang dialami secara tak lansung melalui aktiviti harian, tanpa anda sedari.

Baca juga: 2 Teknik Urutan Buang Angin Badan, Memang Lega, Boleh Buat Sendiri Di Rumah!

Justeru itu, bagi melegakan sakit belakang anda mari lihat video teknik urutan sakit belakang seperti dikongsikan pemilik akaun Tiktok @dieyla_trendyshop di bawah.

Semoga video urutan sakit belakang ini dapat membantu anda mengatasi masalah sakit belakang. Namun, sekiranya sakit di badan belakang masih berlarutan sakit, anda dinasihatkan untuk membuat pemeriksaan lanjut di klinik berhampiran.

VIDEO: Teknik Urut Belakang Bagi Anda Yang Selalu Sakit Belakang

 

Baca juga: Manfaat Urutan Yoni, Beri Sensasi Baru Dalam Menerokai Titik Sensual Faraj Wanita

Sumber: Tiktok @dieyla_trendyshop

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×