Dapur

“Projek Mangkuk Tingkat” Hias Bekal Dengan Kreatif & Menangi Set Istimewa Ini!

33
SHARES
projek mangkuk tingkat

Anda seorang yang kreatif dalam menghias bekal makanan? Ayuh, zahirkan kreativiti anda di dalam “Projek Mangkuk Tingkat” anjuran MyResipi yang bermula 1 sehingga 31 Julai 2024 dan berpeluang memenangi set istimewa Le Nona bernilai RM1,234!

Projek ini merupakan sebuah inisiatif kerjasama antara MyResipi, WOWSHOP, dan Le Nona yang bertujuan untuk merevolusikan cara rakyat Malaysia mengambil makanan harian mereka.

Baca juga: Peluang Terbaik! Jom Menangi RM5,000 Dengan Kongsi Kisah Impian Anda, Menerusi #ProjekMimpi

PROJEK MANGKUK TINGKAT ANJURAN MYRESIPI

projek mangkuk tingkat

Selain itu, “Projek Mangkuk Tingkat” adalah untuk menggalakkan masyarakat meninggalkan pembungkusan sekali guna dan merasai kembali keseronokan serta faedah membawa makanan masakan sendiri dari rumah.

Di mana, ia akan berlangsung selama sebulan bermula 1 sehingga 31 Julai 2024 merangkumi 4 video utama yang akan dimuat naik setiap minggu menerusi laman sesawang Facebook MyResipi.

Baca juga: #ProjekMimpi: Pejuang Pesakit Mental Ingin Buka Studio Seni Bantu Hadapi Isu Kesihatan Ini

Kelebihan menyediakan makanan sendiri

Lebih daripada sekadar bekal makanan, “Projek Mangkuk Tingkat” melambangkan peralihan ke arah gaya hidup yang lebih sihat, planet yang lebih hijau, dan semangat komuniti yang lebih kuat. “Projek Mangkuk Tingkat” menekankan pelbagai kelebihan menyediakan makanan sendiri:

  • Makan Secara Sihat: Nikmati hidangan seimbang dan terkawal yang dipenuhi dengan buah-buahan dan sayur-sayuran segar, mempromosikan kesihatan dalam jangka panjang.
  • Lindungi Planet: Mengurangkan penggunaan plastik sekali guna dan pembungkusan yang berkaitan dengan makanan dibawa pulang dan makanan segera, menyumbang ke arah planet yang lebih sihat.
  • Jimat Wang, Elak Pembaziran Makanan: Guna semula lebihan makanan dan elak pembaziran makanan, membawa kepada penjimatan kos yang ketara dalam jangka panjang.
  • Berhubung dengan Komuniti Anda: Kongsi resipi dan idea hidangan, memupuk hubungan sosial dan membina komuniti yang saling menyokong kebaikan makanan masakan sendiri.

Baca juga: #Projek Mimpi: Isteri Hebat Ini Nak Bantu Suami OKU Kerja Angkut Sampah Ada Troli Khas!

PENYERTAAN & HADIAH

bekal makanan

Cara untuk menyertai:

Penyertaan di dalam “Projek Mangkuk Tingkat” ini sangatlah mudah, anda hanya perlu:

  1. Lawati halaman Facebook MyResipi dan cari hantaran video khusus yang mengumumkan peraduan.
  2. Kongsi nama menu dan foto hiasan bekal makanan kreatif di ruangan komen.
  3. Seorang pemenang bertuah akan dipilih setiap minggu sepanjang tempoh kempen ini berlangsung untuk menerima set istimewa Le Nona bernilai RM1,234!

Hadiah:

Anda berpeluang memenangi salah satu hadiah di bawah ini, iaitu:

  • Set Pinggan Makan Italian Bloom: Dua pemenang bertuah akan dipilih untuk menerima set pinggan makan elegan ini.
  • Set Kuali Jumbo Rose: Dua pemenang bertuah akan dipilih untuk menerima kuali serbaguna ini untuk semua jenis masakan mereka.

projek mangkuk tingkat

Jangan lepaskan peluang menarik untuk memenangi set Le Nona yang cantik dan menjadi sebahagian daripada perubahan positif!

Ikuti halaman Facebook MyResipi untuk butiran peraduan dan inspirasi resipi.

Baca juga: #ProjekMimpi: Hasil Kebun Berbuah Lebat, Wanita Pasang Hajat Nak Ada Sistem Fertigasi!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×