Famili

MyUndi Lebih Mesra Pengguna & Inovatif, Jadi Platform Utama Pilihan Raya Negeri 2023

3
SHARES
myundi

MyUndi yang merupakan platform utama untuk rakyat Malaysia terus mendapat maklumat mengenai Pilihan Raya Negeri 2023 yang akan berlangsung. Kini, dengan bangganya mengumumkan ciri dan perkhidmatan terbaharunya untuk Pilihan Raya Negeri 2023 (“PRN23”) akan datang.

Dengan kemudahan website mesra pengguna dan alatan inovatifnya, MyUndi menyasarkan untuk memperkasakan rakyat dengan memberikan mereka maklumat masa nyata, kandungan yang menarik dan akses mudah kepada sumber berkaitan pilihan raya.

Baca juga: 300,000 Pelajar Lepasan SPM Lebih Berminat Untuk TIDAK Sambung Belajar

PILIHAN RAYA NEGERI MALAYSIA 2023 MELALUI MYUNDI

myundi

MyUndi mempunyai tiga titik penjualan unik utama (USP) yang membezakannya daripada platform lain. USP pertama, “Suara Kita”, adalah bahagian khusus yang memberi peluang kepada semua warganegara untuk menyuarakan pendapat dan idea mereka untuk masa depan Malaysia.

USP kedua adalah halaman Wiki, di mana pengguna dapat mengakses banyak artikel yang merangkumi semua aspek pilihan raya negeri. Dari profil calon hingga manifesto parti, pengundi dapat mengakses maklumat yang komprehensif untuk mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai landskap politik dan membantu mereka membuat pilihan yang tepat.

Bagi memenuhi keperluan linguistik rakyat Malaysia yang pelbagai, MyUndi dengan bangga mempersembahkan USP ketiga iaitu butang togol bahasa. Dengan ini, pengguna dapat menukar antara Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia (BM) dengan lancar untuk mengakses kandungan dalam bahasa pilihan mereka.

Tarikh Utama untuk PRN23:

29 Julai: Hari Pencalonan

– Hari ketika calon secara rasmi menyatakan pencalonan mereka untuk pilihan raya negeri. MyUndi akan memberikan maklumat terkini mengenai senarai calon dan kawasan masing-masing.

8 Ogos: Pengundian Awal / Undi Pos

– Warganegara yang tidak dapat mengundi pada hari pilihan raya dapat membuang undi melalui pengundian awal atau undi pos. MyUndi akan memberikan panduan dan kemas kini mengenai proses ini, memastikan bahawa pengundi menggunakan hak mereka untuk mengundi dengan mudah.

12 Ogos: Hari Pilihan Raya

– Hari paling penting dalam pilihan raya negeri. MyUndi akan memberikan kemas kini langsung, maklumat tempat mengundi, dan seterusnya keputusan pilihan raya, memberi maklumat masa nyata kepada rakyat Malaysia dan membolehkan mereka mengambil bahagian secara aktif dalam membentuk masa depan negara.

MyUndi komited untuk mempromosikan penglibatan sivik dan memperkuat suara rakyat Malaysia semasa PRN23. Sebagai sebahagian daripada usaha kami, kami menggalakkan penggunaan tanda pagar (hashtag) berikut untuk memudahkan perbincangan dan mendorong kesedaran:

Kata Kunci Utama: PRN23

PRN23 Selangor. : #prn23
PRN23 Kelantan : #prn23kelantan
PRN23 Terengganu : #prn23terengganu
PRN23 Penang : #prn23penang
PRN23 Kedah :#prn23kedah
PRN23 Negeri Sembilan : #prn23negerisembilan

myundi

Sertailah komuniti MyUndi hari ini terus mengetahui perkembangan, berita, dan pandangan terkini mengenai pilihan raya negeri. Bersama-sama, mari kita membentuk masa depan negeri kita dengan ke laman web www.myundi.com.my

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×