Famili

REV Media Group ‘Bersinar’ Di MDA d Awards 24, Diiktiraf Dalam 7 Anugerah!

2
SHARES
mda d awards

Penerbit digital terkemuka Malaysia, REV Media Group (“REV”), dengan bangganya mengumumkan kejayaan gemilang di malam yang berprestij, MDA d Awards 24. Diadakan pada hari Jumaat, 21 Jun 2024, acara ini menyaksikan REV mendominasi pentas, mengukuhkan statusnya sebagai peneraju industri dalam inovasi digital dan penciptaan kandungan.

Dengan pencalonan dalam beberapa kategori utama, kepakaran dan kreativiti REV dipamerkan sepenuhnya.

Baca juga: Hanya Mula Dengan Nombor 2, Murid Hasilkan Lukisan Kreatif Luar Biasa Subjek Pendidikan Seni!

REV MEDIA GROUP ‘BERSINAR’ DI MALAM MDA D AWARDS 24!

mda d awards

Pasukan yang berbakat dan projek-projek inovatif REV telah menerima banyak pengiktirafan seperti:

1.Rising Star: Aina Mariah. Kategori yang mengangkat bakat mereka yang berada di bawah umur 30 tahun ini telah menobatkan penyunting video berbakat REV, Aina Mariah dengan trofi Gangsa. Dedikasi, kreativiti, dan pendekatan inovatif Aina telah menetapkan standard baru dalam landskap media digital, dan anugerah ini adalah bukti kerja keras dan semangatnya.

2.Penerbit Digital Terbaik: REV Media Group. Komitmen REV terhadap kandungan berkualiti, teknologi canggih, dan penglibatan audiens sekali lagi telah menjadikan REV sebagai pemenang trofi Perak bagi Penerbit Digital Terbaik. Anugerah ini menyerlahkan misi berterusan REV untuk menerajui industri penerbitan digital dengan integriti dan inovasi.

3.Kempen Media Terpadu Terbaik: TikTok. Usaha kerjasama REV dengan TikTok meraih Perak dalam kategori Kempen Media Terpadu Terbaik. Kemenangan ini menekankan kekuatan perkongsian strategik dan kemampuan REV untuk menghasilkan kempen pelbagai platform yang menarik perhatian audiens yang pelbagai.

4.Penggunaan Terbaik Kandungan/Advertorial/Pengiklanan Asli: SAYS, OHBULAN!, dan foodpanda. Penciptaan kandungan REV yang cemerlang disahkan lagi dengan kemenangan tiga Gangsa dalam kategori Penggunaan Terbaik Kandungan/Advertorial/Pengiklanan Asli. Platform REV, SAYS, OHBULAN!, dan kerjasama REV dengan foodpanda, masing-masing mempamerkan keupayaan REV untuk menyampaikan pengiklanan asli yang serba boleh dan berkesan.

5.Penggunaan Terbaik Platform Media Sosial: SAYS. SAYS juga meraih Gangsa untuk Penggunaan Terbaik Platform Media Sosial, menonjolkan kepakaran REV dalam memanfaatkan media sosial untuk menghasilkan kandungan yang menarik dan mudah dikongsi yang berhubung secara mendalam dengan audiens kami.

Berikut merupakan senarai lengkap kemenangan REV Media pada malam anugerah:

MDA d Awards

Mengulas mengenai kemenangan ini, Samuel Wee, Ketua Pegawai Eksekutif REV Media Group, berkata,

“Kami amat berbangga dengan pencapaian ini. Setiap anugerah meraikan kreativiti dan komitmen pasukan kami terhadap kecemerlangan. Kami bersemangat untuk meneruskan perjalanan inovasi kami, menyampaikan kandungan digital dan pengalaman yang tiada tandingan kepada audiens kami. Penghargaan ini memberi inspirasi kepada kami untuk mencapai tahap yang lebih tinggi.”

REV ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan kongsi, pelanggan dan ahli pasukan yang berdedikasi yang telah menjadi sebahagian dari kejayaan ini. REV teruja untuk menghadapi tahun mendatang sebagai perintis media digital dan mencapai lebih banyak pencapaian baharu.

*Tahniah!

Baca juga: Top 7 Kerjaya Paling Dapat Permintaan Tinggi Di Malaysia, Bidang Anda Tersenarai Tak?

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×