Kini Trending

REV Ad Manager (RAM) Bantu PKS Tingkatkan Jualan & Buka Lebih Banyak Peluang Niaga

8
SHARES

Pernahkah tak terfikir macam mana cara untuk menjadikan produk anda dikenali oleh berjuta-juta orang? Dengan peruntukan yang agak terhad, anda akan lebih tertumpu kepada pemasaran media sosial sahaja tapi cukup ke?

Mudah! Pilih lah REV Ad Manager (RAM), satu penyelesaian mudah untuk memperkasakan PKS tempatan dan membolehkan mereka mencapai lebih ramai audiens sasaran.

Baca juga: Media Prima Kekalkan Prestasi Kukuh, Catat Keuntungan Bersih 26% Suku Pertama 2022

REV AD MANAGER (RAM) BANTU PKS TINGKATKAN JUALAN

REV Media Group, penerbit digital terkemuka Malaysia juga merupakan cabang digital Media Prima Berhad dan Dattel Asia Group yang memberikan anda akses kepada 39 aset media dan 15.8 juta pengguna unik untuk jenama anda.

Dalam tempoh 3 hari, kita bakal menyaksikan siapa yang akan menjadi Ultimate Nation Builder. Dengan kadar yang mampu milik, serendah RM1,000 minimum bagi satu kempen, CROWDFACTOR X hanya membelanjakan RM4,000 untuk mencapai objektif kempen mereka dan telah menyaksikan banyak peluang tercipta dari kejayaan rancangan ini.

MACAM MANA NAK IKLANKAN? MUDAH!

Percaya atau tidak, mereka hanya menggunakan 5 cara mudah dengan REV Ad Manager (RAM)! Nak tahu macam mana? Ikuti 5 langkah untuk mudah ini:

1. Cipta kempen

2. Cipta audiens

3. Cipta reka bentuk

4. Bayar dan terbitkan iklan

5. Laporan prestasi

Nikmati kelebihan ini untuk jenama anda apabila bekerja dengan RAM:

1. Anda tidak membeli saluran, anda beli RANGKAIAN penonton.

2. Tidak perlu pilih saluran, RAM CADANG & BERI KHIDMAT

3. Penyasaran audiens yang strategik dengan Model Pengguna AI.

JUALAN UMBI KIDS SEMAKIN MENINGKAT

Itulah yang dipilih oleh syarikat pakaian mesra keluarga, Umbi Kids dan berjaya menjana lebih banyak jualan menjelang Hari Raya. Sebagai sebuah syarikat fesyen, memperoleh audiens yang tepat untuk melihat produk mereka adalah sangat penting supaya dapat diterjemahkan dalam bentuk wang ringgit!

“REV Ad Manager telah membuka peluang kepada perusahaan kecil dan sederhana (PKS) seperti kami dalam mencapai lebih ramai audiens. Mereka fleksibel dalam menyesuaikan kempen pemasaran mengikut bajet pemasaran anda, di mana ia sangat membantu!”, ujar Heng Yeow Tang, Pengarah Pemasaran Umbi Kids.

Hubungi kami untuk khidmat REV Ad Manager supaya anda juga boleh menjalankan kempen yang berkesan lebih daripada media sosial. Tarik perhatian pelanggan anda di laman web premium tempatan Malaysia dan sokong ekosistem tempatan. Layari https://revmedia.my/rev-ad-manager/.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×