Famili

Wah! Comelnya Beg Giamax Edisi The Emoji Movie Ni! Jom Grab Sekarang Jugak! Ada Promosi Sempena Merdeka Sale! Yeay!

2.4K
reads

Comelnya! Emoji memang dah jadi trendkan sekarang? Tipulah kalau tak insert emoji dalam mesej especially, kalau dalam whatsapp, wajib ada emoji nak gambarkan feeling masa tu lah kononnya.. Yang paling best tu siap ada The Emoji Movie lagi.. Cute sangat emoji-emoji yang ada dalam filem tersebut kan?

Tapi tak cukup dengan tu, ada benda yang lagi exciting admin nak kongsikan dengan anda semua.. Suspend tak? Hahahaha.. Sebenarnya  Giamax dah lancarkan design beg terbaru dan yang bestnya beg mereka di design khusus sempena tayangan  The Emoji Movie.

MERDEKA SALES! BESTNYA! ADA DISKAUN AWESOME BUAT ANDA!

Ha! Yang bestnya senpena hari kemerdekaan ni ada sale beg Giamax edisi terhad  The Emoji Movie! Ala beg yang cute sangat tu! Yang ada banyak kartun..Yang ekslusif dari Giamax buat anda. Jadi jangan lepaskan peluang untuk nikmati diskaun istimewa dengan setiap pembelian yang anda lakukan sempena merdeka sale kali ni.

 9 DESIGN MENARIK! SESUAI UNTUK ANDA SEMUA!!

Wow! Tengok Model kita bergaya dengan beg Giamax edisi terhad design The Emoji Movie, terus bertambah tahap kecomelan mereka sebanyak 200%!!

 

 

 

Yang mana satu pilihan anda? Pouch? Slingbag? Tote Beg? Atau mungkin backpack mereka yang cukup cute. Ha! Apa lagi yang anda tunggu.. Edisi terhad ni.. Tak banyak lagi yang tinggal ye! Siapa cepat dia dapat.. So kena la save date anda dan grab beg ni untuk dijadikan salah satu koleksi kegemaran anda. Untung tau! Dapat beg dengan kualiti terbaik disamping design yang awesome.

Kini tak perlu lagi bimbang nak padankan beg anda dengan keychain yang comel-comel sebab Giamax emoji beg memang dah direka dengan design yang cukup menawan. Tak percaya? Jom tengok short video dekat bawah..

DEKAT MANA NAK DAPATKAN BeG EDISI TERHAD NI? JOM BACA SINI 

Berikut adalah lokasi dimana anda boleh dapatkan beg Emoji edisi terhad keluaran Giamax:

Klik sini jom!!! http://www.facebook.com/giamaxhandbag

 

Yang Popular

To Top