Famili

[VIDEO] Tiga Lelaki Ini Berbalah Gara-Gara Sebaldi Air, Ini Sebenarnya Yang Berlaku..

11
SHARES

Isu ketiadaan bekalan air bukanlah satu perkara remeh terutamanya bagi anda yang mempunyai bilangan ahli keluarga yang ramai di dalam sesebuah rumah.

Isu air boleh mencetuskan situasi kacau-bilau apabila gangguan air berlaku secara tiba-tiba. Bila nak pergi kerja dan anak-anak nak bersiap ke sekolah, waktu itulah air tiada. Boleh hura-hara jadinya!

Ini yang berlaku kepada tiga lelaki di mana mereka bergaduh kerana berebut air di sebuah kawasan perumahan baru-baru ini. Lensa OHBULAN! sempat merakam detik cemas tersebut. Jom kita tengok video ini!

Nasib baiklah ada Zues yang mententeramkan keadaan apabila dua lelaki itu mula bergaduh. Terbaiklah Zues!

Makanlah sesuka hati dengan Grain5 Wholegrain

Snek Ku, kini tampil dengan Grain5 Wholegrain perisa terbaharu di pasaran. Makanan ringan unik ini diperbuat  daripada bijiran penuh (gandum, beras perang dan beras merah), jagung dan bijiran oat.

Grain5 Wholegrain adalah  keropok bijiran penuh yang rangup dan hadir dalam 4 perisa menarik seperti Sea Salt, Fire Chicken, Seaweed Wasabi, dan Sweet Corn.

Antara kebaikan Grain5 Wholegrain adalah bebas lemak-trans, bebas kolestrol, sumber protein, sumber kalsium dan mempunyai sumber serat makanan. Jom dapatkan Grain5 Wholegrain di SINI dan nikmatilah bersama keluarga anda sekarang juga!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×