Cantik

[VIDEO] Produk Viral Ini Mampu Membantu Atasi Masalah Kulit Wajah Anda

1
SHARES

Berbeza dengan dahulu, penjagaan kulit antara topik yang sering kali dipandang remeh oleh kita. Namun kini, tak kira lelaki mahupun wanita sudah pandai menjaga kesihatan kulit dan sentiasa mengambil tahu tentang penjagaan wajah.

Maklumlah, setiap daripada kita mempunyai jenis kulit yang berbeza. Antara kulit kering, berminyak, dan kulit sensitif serta setiap daripada jenis kulit ini mempunyai masalah yang berlainan.

Jadi, macam mana kita nak cari produk penjagaan wajah yang sesuai dengan semua jenis kulit dan dapat membantu memulihkan kesihatan kulit kita?

Koolit™, bantu atasi masalah kulit kering & gatal

Baru-baru ini, ramai yang berkongsikan pengalaman mereka menggunakan produk Koolit™. Kebanyakkan influencers menyarankan pengguna untuk mencuba produk Koolit™!

Paling tak disangka, produk ini viral dan ramai orang keluar untuk mendapatkan produk Koolit™ sehinggakan kedai kehabisan stok. Tapi buat anda yang ingin mencuba, jangan risau kerana Koolit™ kini dah kembali ada di pasaran.

Untuk pengetahuan anda, rangkaian Koolit™ mempunyai tiga jenis produk iaitu Koolit™ Soothing Lotion, Koolit™ Calming Cream dan Koolit™ Gentle Body Wash. Paling menarik, sesiapa saja boleh menggunakan Koolit™ kerana ia sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kisahlah sama ada kulit anda kering, normal atau sensitif.

Jadi, jika anda mempunyai masalah kulit sensitif, memang kami rekomen untuk anda cuba produk Koolit™.

Diformulasi dengan bahan semulajadi

Rangkaian produk Koolit™ diperkaya dengan Ekstrak Akar Manis (Licorice Root Extract) yang diformulasi untuk melegakan kegatalan dan iritasi kulit, mencerahkan dan mengandungi Vitamin E semulajadi!

SirapLimau ada juga menulis tentang pengalaman seorang pengguna yang mengalami masalah kulit teruk dan selepas menggunakan produk dari Koolit™ kulitnya menjadi semakin sihat dan berseri! Boleh baca artikel tersebut di sini.

#KoolitForYourKulit

Jangan risau, produk dari Koolit™ kini semua sudah ada di pasaran. Jika anda berminat nak mendapatkan produk viral ini, boleh terus ke Watsons sebelum ia kehabisan stok!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×