Advertorial

#ProjekMimpi: Gelagat Anak Bercita-Cita Nak Jadi Angkasawan!

19
SHARES

Kanak-kanak tak lari dari daya imaginasi yang tinggi. Siapa sangka dari imaginasi boleh bertukar jadi cita-cita, ada yang nak jadi polis, doktor, cikgu dan lain-lain. Oleh itu, sebagai ibu bapa kita harus sentiasa menyokong dan membimbing anak-anak walau apa sahaja impian mereka. Ini kerana dorongan dan bimbingan ibu bapa sangat penting dalam proses tumbesaran mereka. 

Apa jadi kalau anak kita bercita-cita nak jadi angkasawan? Haa jom kita tengok video bawah ni!

PEMILIHAN SUSU YANG SESUAI

Bila si comel tahu ibu dan bapa mereka akan sentiasa menyokong impian mereka, tidak dinafikan mereka akan lebih tekad dan tekun untuk mengejar cita-cita yang telah diimpikan. Sebab itu pemilihan susu formula yang sesuai untuk si comel sangat penting agar mereka sentiasa selesa dan bijak untuk melakukan aktiviti seharian. “Bentuk Mindanya, Bentuk Hatinya”, tagline susu Similac Intelli-Pro seharusnya menjadi pilihan utama ibu bapa semua.

Bukan sahaja rasa susu yang lazat, Similac Intelli-Pro juga mengandungi khasiat DHA +7 yang membantu tumbesaran dan perkembangan minda serta fizikal si comel. Kombinasi minyak sayuran unik dalam susu Similac Intelli-Pro membolehkan penyerapan DHA dengan lebih baik. Selain itu, susu ini juga kaya dengan Omega 6 sekaligus menyokong perkembangan kognitif membolehkan si comel kekal aktif dan kreatif!

Nutrisi-nutrisi di dalam susu membolehkan si comel untuk terus kreatif, berimaginasi dan membuat pilihan dengan baik. Untuk maklumat lanjut, boleh klik link di SINI.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×