Famili

Oh! Inilah Sebab Andaman Residence Jadi Perhatian Ramai.. Jangan Lepaskan Peluang Untuk Memilikinya!

2.9K
reads

Kini semuanya telah berubah. Jika dahulu kita sentiasa diuruskan dan dijaga oleh kedua orang tua kita tetapi kini segalanya telah berubah. Kemajuan teknologi yang semakin berkembang memudahkan segala urusan harian. Walaupun jauh dari keluarga namun, itu tidak bermakna ikatan kasih sayang tersebut putus begitu sahaja.

GRAVIT 8 BAWA PEMBAHARUAN! KINI URUS RUMAH ANDA DIHUJUNG JARI!

Aplikasi Gravit 8 merupakan sebuah smart hub yang menjadikan kediaman anda cukup selesa untuk di diami. Aplikasi moden dan sedang trendy ini dilengkapi dengan kamera CCTV yang boleh anda kawal melalui telefon pintar, siap ada voice activation lagi.. Awesomekan?

Hanya kawal rumah anda melalui telefon pintar. Inilah dia perisian Gravit 8. Perisian alaf baru untuk kualiti kehidupan yang lebih baik.

Mesti anda tertanya-tanya tujuan voice activation ni kan? Sebenarnya perisian ini akan membantu anda untuk mengawal peralatan elektrik di rumah anda seperti TV, lampu, langsir, penghawa dingin dan alarm dengan hanya menggunakan pengecaman suara. Jadi lepas ni sambil tengok TV pun boleh buka penghawa dingin tanpa perlu bergerak.

DENGAN HANYA SEKALI INSTALLATION! PANTAU ORANG TERSAYANG DARI JAUH..

Tambah menarik perisian Gravit 8  ini ialah perisian yang memberikan anda kawalan penuh terhadap aktiviti rumah anda. Asalkan anda mempunyai akses internet segala aktiviti yang berlaku dikediaman anda boleh anda pantau secara terus menerus bukan sahaja melalui telefon anda tetapi juga melalui komputer riba. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah log in ke dalam akaun milik anda.

Hanya dengan sekali installation perisian ini akan membantu anda memantau keadaan kediaman anda. Anda tidak perlu lagi bimbang untuk meninggalkan rumah anda atau tinggal jauh dari yang tersayang kerana mereka boleh memantau keadaan anda melalui aplikasi ini. Hebat bukan?

 

Jadikanlah kediaman anda sebagai sebuah kediaman moden namun penuh dengan kasih sayang. Hal ini kerana kediaman anda adalah tempat dimana bermulanya sebuah hubungan erat dan terjalinlah sebuah ikatan yang tiada hadnya.

ANDAMAN RESIDENCE! KEDIAMAN ALAF BARU! SELESA DAN MENAWAN..

Khas buat anda semua kini Mitraland menawarkan lebih 320 unit kondominium di kawasan Bukit Tinggi, Klang. Andaman Residence inilah kondominum alaf baru yang harus anda miliki. Dilengkapi dengan pelbagai kemudahan dan reka bentuk yang ekslusif serta ditawarkan dengan harga yang cukup menarik tau.

Tambah menarik jika anda beli satu unit sekarang, Mitraland akan install perisian ini secara percuma pada kediaman anda. Hebatkan? Lepas ni memang senang la anda nak check keadaan rumah anda bila keluar outstation sebab anda ada mata (kamera) yang menjaga rumah anda.

PELABURAN MASA HADAPAN! LENGKAP DENGAN PELBAGAI KEMUDAHAN!

Lengkap dengan pelbagai kemudahan seperti gim, swimming pool, jakuzzi,taman permainan kanak-kanak, Surau dan pelbagai lagi. Kalau nak cerita sampai esok tak habis ni. Kalau nak tahu lebih lanjut kena la singgah ke website mereka atau kunjungi bilik pameran yang berdekatan nanti.

Sebelum terlupa, Andaman residence turut dilengkapi dengan pelbagai ciri keselamatan seperti auto lock dan pengawal keselamatan. Selain itu, kediaman yang bakal dibina di Klang ini merupakan perumahan moden pertama yang menggunakan perisian ini.

Mempunyai ruang tamu dengan design yang cukup menawan dan classy, Andaman Residence juga mempunyai saiz ruang tamu yang cukup besar dan selesa untuk anda mengadakan majlis makan malam atau jamuan dalam skala sederhana.

Jangan la bimbang, Andaman Residence ditawarkan dengan harga yang cukup berpatutan iaitu bermula dari RM39x XXX. Jadi bagi mereka yang tengah cari rumah tu jangan lepaskan peluang ni ye. Siapa cepat dia dapat tau!

Jadi apa lagi yang anda tunggu, pastikan 1 unit Andaman Residence menjadi milik anda. Mana nak dapat kediaman yang moden dan awesome macam ni? Cukup semuanya la katakan.. Inilah dia kediaman impian setiap suri rumah. Bukan sahaja kondusif tapi mesra keluarga ye.

BOLEH MENANG RUMAH SECARA PERCUMA! IKUTI LANGKAH MUDAH INI!

Khas buat anda semua dekat luar sana, Gravit 8 dengan murah hatinya nak berikan rumah secara percuma buat anda. Hanya ikuti langkah mudah ini. Kumpul kunci silver anda melalui beberapa seperti diatas. Cabutan kunci akan dilakukan dan jika anda menerima kunci emas maka anda akan dapat rumah secara percuma. Wohoo.. Untungnya!

 

Jadi apa lagi anda tunggu? Jom singgah ke “Faizul Rizuan Talk” pada  15 Oktober ini bermula jam 10 pagi hingga 6 petang. Nak tanya apa pun boleh sebab mereka akan menjawab segala keraguan anda disana. Mudahlah urusan anda lepas ni..

Nak dapatkan lebih maklumat? Jom klik dibawah..

 

Yang Popular

To Top