Cantik

Nak Menang Tiket Konsert BIGBANG Di Korea? Singgah PLAY UP Advance Store Fahrenheit88! Part Last Tu Caranya

44
SHARES

Menjaga kecantikan kulit dah jadi satu kemestian buat semua orang. Jangan kata kaum wanita je lelaki pun tak kurang hebatnya. Lebih menarik bila anda boleh menang trip Korea untuk menyaksikan Konsert BIGBANG Last Dance Concert 2017. Bestnya!!

PELBAGAI PRODUK! LEBIH 10 000 PILIHAN!

Bakal dibuka pada 16 Disember ini PLAY UP Advance ada lebih 10 000 produk kecantikan dari dalam dan luar negara dengan harga sekitar RM 50 sahaja.  Jadi macam-macam barangan anda boleh cari di sini. Nak beli minyak wangi, kosmetik, produk penjagaan wajah, mandian… Semua ada!

HANYA RM 5 BAGI 100 ORANG YANG PERTAMA!

Untuk pengetahuan anda sempena pembukaan outlet PLAY UP Advance yang pertama di Fahrenheit88, Bukit Bintang. 100 orang pertama yang datang ke PLAY UP advance boleh beli barangan dengan harga RM 5! Wow! Manakala 200 orang yang seterusnya  pulak boleh beli barangan dengan harga RM 10. Tapi hanya terhad kepada satu barangan sahaja bagi setiap pembeli dan harga barang mestilah tidak melebihi RM 50 tau!

BOLEH DAPAT ‘LUCKY BAG‘ LAGI!

Tambah menarik bila anda buat pembelian RM 50 ke atas, pada produk harga normal anda boleh dapat lucky bag yang ada barang benilai RM50! Tapi beg ni terhad kepada 100 orang ! Siapa cepat dia dapat! Lock date anda pada 16 & 17 Disember ni dan serbu PLAY UP Advance dekat Ground Floor, Fahrenheit88, Bukit Bintang ye.

HADIAH UTAMA! TIKET KE KONSERT BIGBANG KOT!

Sebab tadi dah bagi teaser mengenai peluang untuk bercuti dan menghadiri konsert BIGBANG di Korea, mesti ramai yang tertanya-tanya kan? Okay kalau anda nak tahu ini adalah hadiah utama yang PLAY UP Advance tawarkan bagi pelanggan bertuah mereka.

Semuanya ditanggung! Dari penginapan untuk 2 orang, tiket flight pergi dan balik untuk 2 orang. Semuanyalah di tanggung… Tapi yang paling best ialah 2 pas untuk melawat YG Entertainment termasuk 2 pas masuk ke rehersal konsert!!! Bukan sahaja boleh jumpa BIGBANG bahkan banyak lagi artis dekat sana.

CARANYA DIBAWAH! JOM FOLLOW!

Caranya mudah, hanya belanja RM 200 dan ke atas di PLAY UP Advance, Fahrenheit88, Bukit Bintang atau di cawangan Paradigm Mall JB dengan syarat kena beli 1 GD shining mask. Lepas tu nanti isi borang yang telah disediakan dan tunggu. Pemenang akan diumumkan melalui Facebook page mereka.  Mereka mencari 5 pemenang bertuah! Bukan sikit tu! Jika nasib menyebelahi anda, ke Korea la anda nanti.

Jadi apa lagi yang anda semua tunggu ni?Inilah peluangnya merealisasikan impian anda ke Korea. 2 dalam 1… Ha! Bukan sahaja dapat beli produk kecantikan wajah, dapat diskaun, silap-silap dapat pergi Korea. Tak nak ke? Kalau nak… Jangan lupa untuk singgah PLAY UP Advance, dekat Ground Floor, Fahrenheit88, Bukit Bintang pada 16 & 17 Disember ini. Jumpa anda disana!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×