Famili

Murahnya! RM 1 Untuk Bagasi 20 Inci! Jualan Hebat Sempena Ulang Tahun Ke-30 Parkson Aman Sentral Mall.. Gempak Habis!

25.4K
reads

Wow! Jualan bagasi secara besar-besar-besaran kembali lagi. Kali ni lebih awesome dengan tawaran yang lebih berpatutan dan hebat. Jadi apa lagi yang anda semua tunggu, jom serbu  Parkson Aman Central bermula 25 September hingga 30 Oktober untuk dapatkan deal terhebat abad ini sempena Parkson 30 Anniversary Travel Gears Fair.

PROMO DAHSYAT! BAGASI RM 1 PADA 30 SEPTEMBER & 7 OKTOBER! SIAPA CEPAT DIA DAPAT!

Ha! Memang letop habis promosi kali ni kan? Khas buat member Parkson la katakan! Anda boleh beli bagasi dengan hanya RM 1. Macam mana caranya? Mudah je.. Hanya shopping sebanyak RM250 dalam satu resit di jualan tersebut maka, anda layak untuk buat pembelian bagasi hanya pada RM 1. Bagasi 20 inci tau! Mana nak dapat dengan harga macam tu.

Ini adalah antara brand yang terlibat dengan jualan hebat di Parkson Aman Central Mall. Semuanya jenama terkemuka.. Bestnya!

Ye la! Lengkap dengan 4 roda dan direka menggunakan material ABS, bagasi 20 inci yang ditawarkan cukup menawan hati. Tambahan pula, ianya dilengkapi dengan zip double-coil (anti-curi) serta combination lock dengan hanya RM 1. Sementara stok masih ada ye, terhad kepada 50 buah bagasi sehari untuk dua tarikh diatas.

Lebih dahsyat lagi bila anda dah beli bagasi pada RM 1 anda akan dapat baucer tunai bernilai RM 20.. Hanya belanja RM 200 dalam satu resit pada jualan tersebut dan nikmatilah rebat sebanyak RM 20. Bayangkanlah anda menikmati diskaun tambahan pada barangan sedia ada dengan harga yang telah di diskaun kan? Diskaun berganda kot! Letup habis kan?

Jualan meletup KEBABOOM you all! Jadi tunggu apalagi jom serbu tingkat 1, Parkson Aman Central pada 30 September & 7 Oktober serta dapatkan bagasi idaman anda pada harga terbaik.

PROMOSI SEPANJANG OKTOBER.. SHOPPING JOM..

Anda bukan sahaja dapat nikmati diskaun yang berganda sepanjang sale ini dijalankan bahkan, dengan setiap pembelian RM 400 dan keatas dengan dua resit pada hari yang sama di jualan ini, anda layak untuk join cabutan bertuah. Rancak betulkan sale kali ini. Bukan hanya dapat buat pembelian dengan harga murah siap berpeluang menang hadiah istimewa lagi dari Parkson Aman Central.

PROMOSI ULANG TAHUN KE-30.. DISKAUN KAW-KAW! 

Selain itu, sempena dengan ulang tahun ke-30 setiap angka 3 merupakan angka bertuah untuk anda semua! Anda akan dapat menikmati diskaun tambahan sebanyak 30%  pada setiap normal item pada 30 September, 3, 13, 23 dan 30 Oktober ini. Tengok tu, semua tarikh yang ada angka 3 ada diskaun hebat! Jadi apa lagi anda tunggu jom serbu Parkson Aman Central sekarang jugak.

PENJIMATAN TERHEBAT! INI 4 TAWARAN  YANG TAK HARUS ANDA LEPASKAN!

Dapatkan 4 tawaran  hebat bagi brand bagasi yang terlibat. Termasuklah RM 30 untuk travel accessories!

Tawaran pada harga RM 99

Tawaran  pada harga RM 149

Tawaran pada harga RM199

Tawaran kombo terhebat

Jadi apa lagi yang anda tunggu? Jom ramai-ramai serbu dan grab bagasi idaman anda pada harga termurah dan paling awesome abad ini. Dimana lagi kalau bukan di Parkson Aman Central. Tingkat 1 ye.. Bermula dari 25 September hingga 30 Oktober ini dari jam 10 pagi sampai 10 malam.

 

Yang Popular

To Top