Cantik

Ingin Tampil Muda Remaja Pada Harga Bajet, Hermo Tawar Pilihan Produk Berjenama Sempena Tahun Baru Cina!

Wanita mana je yang tak nak kelihatan muda remaja? Ada kulit yang anjal, bersih dan flawless kan? Tapi nak kulit yang menawan macam tu perlu penjagaan yang rapi. Gunakan produk yang betul. Bukan main beli je tau! Make sure produk dapat kelulusan Kementerian Kesihatan dan kalau boleh biar lah ada recommendation daripada dermatogist.

JOM BELI DENGAN HERMO!

Hermo ialah kedai kecantikan atas talian yang pastinya menjadikan urusan anda lebih mudah. Segala info berkaitan produk dan cara penggunaan ada disediakan. Malah, review pelanggan tentang produk juga ada Hermo. 

Apa yang menarik tentang Hermo ialah produk dan tawaran yang mereka berikan. Kebanyakan produk penjagaan wajah dan kecantikan mereka dapat pengiktirafan dermatologist antarabangsa. Lebih menarik sempena Sambutan Tahun Baru Cina yang bakal tiba mereka bagi offer kaw-kaw untuk anda.

SHHH… BOLEH DAPAT HADIAH!

Tahu tak kalau anda berbelanja sekarang dengan Hermo RM 88 ke atas anda layak untuk mendapat  Lunar Love Angpao. Ha! Bukan itu sahaja, jika anda ahli Gold & Platinum Hermo anda boleh dapat Lucky Pouch bila anda upgrade pembelian anda dengan nilai RM 188.

Nak tahu apa ada dalam Lucky pouch? Kena la Shopping dengan Hermo dulu okay? Yang pasti anda berpeluang dapat special treats dari Hermo iaitu produk Maybelline dengan nilai RM 40. Awesome kan?

** Terhad sementara stock masih ada.

BANYAK KELEBIHAN! JADI MEMBER JOM!

Anda nak jadi ahli Hermo? Mudah je… Anda hanya perlu beli barangan kecantikan dan skin care dengan mereka. Anda akan automatik  jadi ahli bila dah spend RM 1000 (Gold Member) dan RM 2000 (Platinum Member). Jangan rasa banyak pulak sebab ianya perbelanjaan secara terkumpul. Bukan sekali beli ye!

Pelbagai manfaat anda boleh nikmati bila jadi ahli Hermo. Antaranya dapat join pre-access sales, diskaun tambahan dan boleh dapat hadiah lagi dengan setiap pembelian yang anda buat. Inilah keistimewaan jadi ahli Hermo. Langsung tak merugikan. Tak ada yuran keahlian pun! Hanya berbelanja dengan mereka sahaja.

BANYAK PROMO… UNTUNG SANGAT!

Apa yang menarik tentang Hermo ialah mereka sentiasa ada promosi yang berbeza  setiap minggu. Antara promo yang bakal berlangsung pada 29 Januari hingga 4 Februari ni adalah beli 3 item dengan harga hanya RM 48.88. Bayangkanlah anda boleh dapat 3 batang Lipstick L’Oreal Color Riche dengan harga ni. Jimatkan?

Bukan itu sahaja bermula 5 Februari hingga 11 Februari nanti anda boleh dapatkan 2 item untuk skin care terkemuka pada hanya RM 58. So, nanti just singgah dekat Hermo Official page untuk nikmati tawaran hebat ni.

XOMO DEALS? HAPPY HOUR KHAS DI HERMO!

Nak tawaran yang lebih dahsyat lagi?  Boleh shopping masa XOMO Deals. Ini bukan sebarang deals okay. Tapi dengan adanya XOMO Deals anda boleh beli barangan yang ditawarkan dengan harga murah! Siap boleh dapat hadiah lagi… Jadi make sure setiap hari isnin dan khamis jam 12 tengah hari anda jengah website Hermo! Berbaloi sangat tawaran ni.

** Tawaran hanya sah semasa promo berlangsung

HERMO BANTU PELIHARA WAJAH ANDA!

Jadi konklusinya, masih belum terlambat nak jaga kulit wajah agar muda remaja. Jangan risau tak semestinya menjelang tahun baru bermakna penampilan anda makin kurang mengancam sebaliknya, inilah masanya untuk anda jaga dan pelihara kecantikan wajah anda.

Masa ni lah anda kena upgrade sikit penampilan anda. Jangan bimbang Hermo ada semuanya. Nak beli blusher, eyeshadow , skin care? Cakap je! Semua ada. Paling penting dapatkan krim untuk hilang lingkaran di bawah mata  dan juga mask muka. Barulah kulit muda remaja. Antara produk yang anda boleh try ialah Kate Dimensional Palette dan Canmake Mat Fleur Cheek. Tak lah kusam wajah anda tahun. Nampak ceria dan menawan je.

#MandarinOrangeChallenge | HERMO

【 ✊🏻 CHALLENGE & WIN RM150 VOUCHER 】Finish one Mandarin Orange under 60 seconds.🍊 It's the #MandarinOrangeChallenge !! 🍊Let's gear up for Chinese New Year in a fun & delicious way!Here's how:1. Pick your Mandarin Orange 😉2. Complete the challenge via FB Live (you can do it together with your friend!)3. In the description, remember to hashtag #MandarinOrangeChallenge4. Tag Hermo Malaysia and 3 friends to challenge them!5. Top 10 best challengers will win a RM150 voucher each!.旺旺 Wang Wang! Good luck and enjoy the juicy mandarin oranges! 😂😂😂…*Terms and Conditions apply.*Contest Period: 23 Jan – 7 Feb 2018*Top 10 best challengers will win a RM150 voucher each.*Ten (10) winners will be selected at random from either Facebook or Instagram, and announced on 12 Feb 2018.*Remember to set your FB Live post to Public so our team can see your entry.*Hermo's decision on selected winners are final. No appeal via any form of correspondences will be entertained.*Hermo reserves the right to change these terms and conditions at any time without prior notice.CNY Shoppers visit here! 👉🏻 http://bit.ly/2BmgKYV

Posted by Hermo Malaysia on Monday, 22 January 2018

Jom layan video ni! Memang funny sangat.. Cabaran Hermo buat pelanggan setia mereka… Jadi, jangan tunggu lagi jom join contest ni. 10 pemenang bertuah akan dipilih oleh Hermo pada 12 Februari nanti. Untuk maklumat lanjut klik sini>>> Hermo contest. Selamat Tahun baru Cina semua!

Hermo Malaysia

 

Most Popular

To Top