Famili

Gejala Apa ni? Goyang Bahu Tak Berhenti. Dahsyat! Jangan Baca Kalau Tak Tahan!

2.8K
reads

Eh kenapa ni? Gejala apa yang sedang melanda ni? Kenapa semua orang goyangkan bahu mereka? Ha! Inilah trade mark terbaru yang dibawakan oleh OGAWA untuk memperkenalkan sofa urut terbaru mereka iaitu iModa Plus yang superb awesome. Dengan rekaan moden & terkini, memang sesuai sangat dijadikan salah satu koleksi peribadi setiap keluarga!

OGAWA COUNT & WIN? JOIN JOM!

Untuk pengetahuan anda semua sekarang OGAWA tengah lancarkan kempen #WAWADEALS. Melalui kempen ini anda bukan sahaja dapat membeli produk OGAWA pada harga yang berpatutan malahan anda juga boleh menang kerusi urut terbaru mereka.

OGAWA Count & Win! Inilah peraduan yang sedang hangat berlangsung tau! Bakal berakhir pada 30 November nanti anda tak patut lepaskan peluang untuk join peraduan ini. Boleh menang sofa urut iModa Plus  yang bernilai RM 6999. Yeay! Lepas ni bolehlah hari-hari berurut dan relaks lepas seharian penat bekerja.

3 LANGKAH! OGAWA IMODA PLUS BOLEH JADI MILIK ANDA!

Apa yang perlu anda lakukan untuk join peraduan ini hanyalah like Facebook OGAWA dan tonton video #WAWADEALS. Jangan lupa kira berapa kali bahu digoyangkan tau! Langkah terakhir, hantar jawapan anda ke http://bit.ly/ogawacountnwin. Mudahkan?

Sesiapa pun boleh join! Yang penting hantar jawapan anda sebanyak mungkin dekat link yang admin dah sediakan. Jangan tak tahu ada 50 keping baucer OGAWA bernilai RM 850 untuk dimenangi selain sofa urut iModa Plus! Wow!

OGAWA SELESAIKAN MASALAHKAN SAKIT BADAN ANDA!

Nak tahu tak? Tubuh anda yang dah seharian penat bekerja tu memerlukan rehat. Hanya 10 minit diperlukan! OGAWA akan bantu tubuh anda untuk relaksJadi selamat tinggal masalah lenguh bahu dan sakit badan. Bestkan?

#WAWADEALS HANYA BAYAR RM 3.24/ RM 3.80 SEN SEHARI!

Wah! Mesti anda semua terkejut dengan tawaran yang OGAWA berikan kali ini. Mana taknye bukan sahaja ada dua peraduan yang best dan awesome. Siapa sangka dengan RM 3.20 atau RM 3.80 sehari anda dah boleh memiliki sofa urut iModa Plus Atau MySofa.

Didatangkan dengan pilihan warna yang begitu elegen dan ceria seperti Fox Red, Truffle, Aqua Blue, Apple Green dan Pink  iModa Plus & MySofa  pasti akan menceriakanhari anda.Tambah menarik bila anda beli sofa urut iModa Plus & MySofa  anda boleh beli  TonePlus Slimming Machine atau Tapping Foottee Foot Massager hanya pada RM 1.

Hebatkan tawaran ni! Ha! Bagi pemegang Kad Kredit Citi Bank, anda boleh buat installment selama 2 tahun tanpa sebarang faedah.  Jadi apa lagi yang anda tunggu jom like Facebook OGAWA dan lawat outlet mereka hari ini juga.

 https://www.facebook.com/OgawaMalaysia/

 http://www.ogawaworld.net/my/en/

 

Yang Popular

To Top