Famili

Dugro Keluarkan Dugro NextGen NUTRI Dengan Zat Besi Aktif, Istimewa Buat Generasi Baharu

656
SHARES

Tahukah anda? 1 daripada 3 orang kanak-kanak di Malaysia mengalami anemia kekurangan zat besi yang mempengaruhi imuniti, pertumbuhan dan perkembangan mereka? Sudah menjadi tanggungjawab setiap ibu bapa untuk mengelak dari perkara ini berlaku.

Oleh itu, ibu bapa perlu melengkapkan setiap anak mereka dengan susu yang berkhasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan yang sihat. Jika anda sedang mencari susu yang bagus untuk si manja anda, inilah dia..

Klik untuk dapatkan sampel Dugro NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif perisa Asli.

Dugro NextGen NUTRI kini dengan Zat Besi Aktif dan nutrien tertinggi**!

Pernah nampak Dugro NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif di mana-mana? Jangan terkejut! Inilah susu formula inovasi terbaharu yang didatangkan dengan kombinasi unik* Zat Besi Tertinggi** dan Vitamin C, 21 Vitamin & Mineral, DHA dan Kalsium Tertinggi**.

Paling unik, Dugro adalah satu-satunya jenama dengan kombinasi unik* Zat Besi Aktif dengan nutrien-nutrien tertinggi**. Bayangkan kombinasi unik* ini dapat menyokong tumbesaran dan perkembangan menyeluruh si manja anda. Bagus kan?

*Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan. 

**Dugro Asli dan Madu Langkah 3, 4 & 5 dan Coklat Langkah 4 &5 adalah tertinggi dalam DHA (41.8 mg- 51.2mg/100g), Kalsium dan Zat Besi berbanding jenama lain (setiap 100g), berdasarkan label produk pada Feb 2021 (Harga jualan yang disyorkan kurang daripada RM30 untuk pek 900g/850g).

Mengukuhkan imuniti untuk kuatkan perkembangan 360° si manja

Kredit: Instagram @lea_azleeya

Betapa pentingnya untuk si manja menghadapi situasi mencabar sekarang. Lebih-lebih lagi dalam situasi pandemik ini, ibu bapa perlu berikan lebih perlindungan luaran dan dalaman untuk anak-anak mereka.

Dengan memberikan susu Dugro NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif, saya percaya ia sangat baik untuk anak saya. Kukuhkan Imuniti, Kuatkan Perkembangan 360 Si Manja.

Harga berpatutan, setiap gelas hanya RM1 je!

Kredit: Instagram @nazifazulkiflee

Nak berikan susu yang bagus untuk si manja, tidak semestinya susu itu perlu mahal. Jika anda memilih susu Dugro NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif, anda pasti tidak menyesal di kemudian hari. Harganya sangat berpatutan. Satu gelas susu ini hanya bernilai RM1 je. Berbaloi!

Tampil dalam pelbagai perisa dengan bebas sukrosa

Kalau anda nak tahu, susu Dugro didatangkan dengan pelbagai perisa sedia ada. Antara pilihan perisa yang ada ialah Asli, Madu, MultigrainsFruit and Veg dan Coklat.

Dugro percaya, celik minda saja bukan lagi penentu kejayaan masa hadapan kerana si manja juga perlukan perkembangan 360° sebagai persediaan menjadi generasi seterusnya. Anda boleh berikan Dugro NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif untuk anak-anak sebagai sebahagian dari diet tambahan seharian.

Apa yang kami boleh katakan, susu Dugro NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif adalah pilihan tepat untuk si manja anda membesar dengan sihat, lebih aktif dan bertenaga. Jangan lupa dapatkannya sekarang!

Untuk info lebih lanjut tentang Dugro, anda boleh klik SINI.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×