Hebahan

Beli 1 Percuma 1 – Jangan Lupa Beli Kopi Kegemaran Anda Sempena Promosi Happy 11.11 Sale!

409
SHARES

Rakyat Malaysia dan kopi sememangnya tidak dapat dipisahkan. Ianya menjadi peneman utama ketika waktu sarapan dan ketika minum petang sebagai pelengkap kudapan anda sekeluarga.

Selain itu, rasanya yang evergreen membuatkan kopi sesuai dinikmati pada bila-bila masa oleh sesiapa saja.

Promosi Happy 11.11 Sale, rugi jika tak dapatkan Chek Hup Coffee Brown!

Istimewanya Chek Hup Coffee Brown ialah rasanya yang berkrim dan smooth. Bayangkanlah kopi ini dirumus khas menggunakan gula perang, karamel dan bebas perisa kopi tiruan. Ha, rugilah jika anda tak pernah cuba kopi gula perang keluaran Chek Hup.

Sekarang Chek Hup sedang mengadakan promosi sempena Happy 11.11 Sale. Paling menarik, promosi Buy 1 free 1*!!! Dengan pembelian satu set kombo Chek Hup Coffee Brown, anda akan dapat satu pek Chek Hup Coffee Brown secara percuma!!!

Bukan itu saja, jika anda baru mendaftar di website Chek Hup, anda layak mendapat e-baucar bernilai RM5*. Yang penting, anda ikut langkah-langkah di sini.

*Tertakluk pada terma & syarat.

Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Inilah masa terbaik untuk mendapatkan Chek Hup Coffee Brown dan nikmati bersama keluarga serta sahabat handai.

Untuk maklumat lanjut mengenai kopi keluaran Chek Hup dan promosi yang mereka adakan dari masa ke masa, anda boleh follow media sosial mereka di bawah.

Website: Chek Hup

Facebook: Chek Hup

Instagram: @chekhup

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×