Famili

Awesome & Bergaya! KL Fashion Week RTW 2017 Cetus Fenomena #OOTD.. Selfie Bersama Vivo V5Plus Milik Anda! Siap ada Merdeka Sale Lagi! ❤

2.1K
reads

Wah! Meriah sungguh sambutan malam KL Fashion Week Ready to Wear 2017 (KLFW RTW 2017) kali ni! Ramai selebriti tanah air negara hadir tau! Fatah Amin, Fazura.. Izara Aishah pun ada! Tak dilupakan juga rakan media yang turut serta memberikan sokongan kepada KLFW 2017.

Best sangat malam tu! Macam-macam fesyen digayakan. Tambah menarik bila model KLFW catwalk sambil selfie dengan Vivo V5Plus seriously menghiburkan betul gelagat mereka.

TEKNOLOGI & FESYEN! GABUNGAN HEBAT! TARIK PERHATIAN PENONTON KLFW RTW 2017!

Tengok tu.. Model siap berselfie dengan penonton. Memang meriah sangat suasana malam tersebut dengan telatah model yang cukup menghiburkan dan mesra penonton.

Mengetengahkan gabungan teknologi dan fesyen KLFW RTW 2017 ternyata, berjaya menarik perhatian peminat fesyen negara. Kelainan yang dibawakan jelas menunjukkan bahawa fesyen dan teknologi kini bergerak seiring kehadapan.

Kenapa admin kata macam tu? Ye lah! Tak kan dah pakai cantik-cantik tak nak bergambar dan share di media sosial kan? Trend posting #OOTD telah membawa kepada satu perkembangan lifestyle baru dimana fesyen kini tidak hanya melibatkan gaya sahaja tetapi juga gadget seperti smartphone yang perlu seiring dengan gaya yang diketengahkan.

KLFW RTW 2017 BAWA OUTFIT READY TO WEAR KE SATU TAHAP BARU DALAM DUNIA FESYEN

    

Ha! Outfit “ready to wear” pun awesome untuk digayakan dipentas peragaan ye! Tambah menarik apabila ianya dipadankan dengan smartphone Vivo V5Plus, nampak stylo je semua model KLFW RTW 2017. Penampilan yang dan kasual yang digayakan dipentas peragaan ini nyata tidak akan membuatkan anda nampak pelik walaupun digayakan semasa family or friend gathering. Bila ada smartphone dengan kamera yang best pulak apa lagi tunggu? Selfie sakan lah.

VIVO PELENGKAP KLFW READY TO WEAR ! SIMPLE TAPI BERGAYA!

Ha! Lepas ni anda semua kenalah buat padanan yang tepat ye dalam bergaya. Bukan apa dah bergaya sakan tiba-tiba nak ambil gambar #OOTD kamera telefon pulak bermasalah dan tak cantik. Jadi anda boleh lah bertukar je Vivo V5Plus kamera dengan cahaya lembut serta mampu memberikan effect bokeh pada gambar anda.

Baru la kena gayanya.. Sejajar dengan trend sekarang! #OOTD bila join event kan? Jadi buat anda dekat luar sana yang masih tercari-cari smartphone dengan gaya lengkap serta spesifikasi hebat terutamanya kamera hadapan, Vivo V5Plus adalah jawapannya.

PROMOSI HEBAT! SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN JOM GRAB SMARTPHONE VIVO PILIHAN ANDA..❤

 

Apa yang menarik dan anda tak boleh terlepas pandang ialah dari 26 Ogos hingga 3 September ini, Vivo beri anda tawaran yang cukup hebat! Beli Vivo Y66 dan anda boleh nikmati rebat RM 100 secara serta-merta dengan syarat anda trade-in telefon yang masih berfungsi. Hanya RM 899 sahaja selepas rebat. Diskaun insatant kot? Bestnya!

Itu baru sikit! Bagi yang dah lama idamkan smartphone Vivo V5Plus ada deal yang menarik oit. Kini, dengan hanya RM 1499 anda dah boleh miliki Vivo V5Plus tau! Jimat dan berbaloikan?

Jadi tunggu apa lagi? Jom grab smartphone keluaran Vivo siap boleh menang lucky draw bernilai lebih RM 15000. Macam mana caranya?  Mudah je! Ini caranya..

  • Peserta layak menyertai lucky draw ni dengan setiap pembelian smartphone keluaran Vivo bermula dari 26 Ogos hingga 3 September.
  • Peserta dikehendaki mengemukakan/ masukkan nombor IMEI pada website lucky draw Vivo.
  • Hadiah wang tunai menanti anda jika anda ialah pemenang bertuah tersebut (maklumat peribadi perlu dikemukakan kemudian bagi proses pembayaran)
  • Jika dalam tempoh seminggu pemenang tidak tuntut hadiah maka hadiah tersebut dianggap “burn”

Hadiah termasuklah:

RM 5,000 wang tunai x 1

RM 1,000 wang tunai x 5

RM 500 wang tunai x 10

RM 100 wang tunai x 30

Untuk maklumat lanjut anda boleh klik sinihttps://goo.gl/sdchHB.

Yang Popular

To Top