Famili

Awas! Ini Sebab Kenapa Anda Tak Boleh Stop Makan Durian! SS2 Durian House Stall & Cawangannya Berikan Tawaran Terhebat!

8.2K
reads

Mesti excitedkan bila baca tajuk dekat atas. Ha! Bagi penggemar durian di luar sana inilah masanya anda nak lepaskan gian anda tu.. Ye la! Tawaran hebat dengan harga yang cukup awesome dan berbaloi-baloi sangat. Dekat mana tempatnya? Hurmmm.. Mana lagi kalau bukan di SS2 Durian House Stall. Memang rugilah kalau anda tak singgah dan rasa sendiri durian dekat sini.

Durian tempatan tau! Bukan import dari Thai dijamin 100% asli dari semenanjung.

11 HARI ISTIMEWA! PROMOSI HEBAT! MUSANG KING BERMULA DENGAN RM38 SEKILO JE!

Khas untuk anda, pemilik kepada SS2 Durian House Stall & Taman Gembira Durian Stall ni sanggup berikan harga promosi yang awesome! Katanya bagi menghargai pelanggan sedia ada dan sempena pembukaan kedainya yang baru di SS2. Untunglah anda semua dapat nikmati diskaun sebanyak ini.

Tudia harga memang kaw-kaw murah. Boleh la lepas ni anda semua beli lepas tu bawak balik durian yang  terkenal dengan isinya yang tebal dan rasanya yang cukup lemak manis ni. Sumpah sedap! Admin dah rasa.. Cukup memuaskan tau!

Pergh! Tebal isinya Kuning mengancam. Rasa pulak manis-manis lemak. Memang terbaiklah! Jadi anda kena la try..

Jadi, anda semua boleh rasa keenakan Musang King Gred A dengan harga RM 68 sekilo dan Musang King Gred B dengan harga RM 38 sekilo.

Jangan lepaskan peluang ini. Cepat-cepat kosongkan jadual anda dan buat tempahan atau reservation untuk nikmati durian Musang King dan pelbagai jenis durian lain seperti Udang merah, Duri Hitam, D24, DS 13, Durian Kampung dan pelbagai jenis durian lagi dari 15 hingga 25 Ogos ni ye!

BELI SATU PERCUMA SATU! BIAR BETUL! SUKANYA ADMIN! ANDA PUN KENALAH TRY..❤

Ish! Apa yang beli satu percuma satu ni? Untuk pengetahuan anda semua jika anda berkunjung ke gerai SS2 Durian House Stall dan anda order Durian Shake anda akan dapat Manggo Shake secara percuma.. Jimatkan? Beli satu percuma satu. Sayang betul pemilik SS2 Durian House Stall dekat anda.

Ops! Sebelum admin terlupa ada jugak Coconut shake dekat sini.. Sedap sangat anda kena try tau! Ha! Admin beli tiga sebab tu la percuma pun tiga. Jangan risau ketiga-tiga minuman shake ni memang signature utama kedai mereka. Highly recommended by admin!

Tapi you all promosi ni hanya untuk 11 hari istimewa je ye bermula 15 hingga 25 Ogos ni.. Kena la cepat-cepat singgah dan rasa sendiri Durian Shake mereka. Memang sedap dan lemak manis je rasanya.. Cair dalam mulut tau isi durian tu.. Ermmm memang terbaik!

Ni lagi satu menu special yang SS2 Durian House Stall ada ye Cendol Durian Musang King. Memang sedap dan menjilat sudu tau! Tambah awesome sebab portion cendol ni cukup besar dan boleh makan 2 hingga 3 orang.. Jadi kalau nak tahu apa bezanya rasa cencol disini dengan yang ada diluar sana, anda kena, harus dan wajib singgah di SS2 Durian House Stall.

MAKAN SAMPAI KENYANG! BUFFET DURIAN KAW-KAW BUAT ANDA! HARGA? MURAH JE.. 

Punya banyak pilihan durian yang ada. Pilih ja! Rasa nak makan sampai puas buffet durian memang pilihan yang tepat sebab isi durian dekat sini cukup padat dan mampat.. Bila makan memang terangkat.

Ha! Inilah yang anda nanti-nantikan.. Buffet durian paling awesome! Makan sampai kenyang.. Yang penting harga terbaik di pasaran. Cukup berbaloi-baloi sangat dengan kualiti buah yang fresh dan isinya yang tebal kekuningan confirm anda puas hatilah..

Mudah je caranya nak nikmati buffet  Durian SS2 Durian House Stall & Taman Gembira Durian Stall anda hanya perlu call dan buat tempahan. Lepas tu anda boleh la bawak satu family anda makan raja buah kita a.k.a durian tempatan.. Memang terangkat habislah! Bukan apa bayar sekali dan makanlah sepuasnya.. tak nak balik pun tak pe you all..

Nak tahu berapa harga buffet yang sangat berbaloi ni? Ha, rujuk kat bawah!

Nak hubungi siapa kalau nak buat tempahan? Senang je.. anda boleh contact incharge person dekat bawah ni.. Cakap je yang anda nak buat booking  untuk buffet durian nanti diaorang akan assist anda tau! So sekarang ni ada dua cawangan SS2 Durian House Stall yang served buffet durian secara besar-besaran dan jangan risau sebab owner kedainya sama dan supplier mereka pun sama ye..

Memang 100% durian tempatan dan kenapa anda tak boleh meragui mereka, sebabnya dah 20 tahun tau mereka terlibat dalam perniagaan durian ni. Mereka bau je pun dah tahu durian apa.. Dahsyat kan?

 

SIAP DENGAN SERVIS PENGHANTARAN DURIAN KE LUAR NEGARA LAGI!!!❤

Bagi yang ada family duduk jauh sampai keluar negara tu jangn la risau.. Anda boleh je mintak SS2 Durian House Stall ni buatkan penghantaran kepada family dan kenalan luar negara anda yang nak mkn durian tu. Lagipun meraka buat servis penghantaran sampai ke Hong Kong & China tau!

Nampak tak betapa mudahnya nak makan durian sekarang.. Cuma call SS2 Durian House Stall dan Taman Gembira KL 318 Durian  Stall lalu minta bantuan mereka untuk consult dan bantu anda buat penghantaran. Mudahkan? Hanya dengan satu panggilan kini rasa hebat durian tempatan boleh dikongsi bersama-sama. Tapi cawangan di Taman Gembira KL 318 tiada promosi air tu ya!

Macam mana nak kedua-dua kedai yang ada promosi hebat ni? Mudah je caranya.. Anda boleh guna google maps macam yang admin buat. Tak pun boleh waze ye! Sini admin lampirkan no telefon untuk anda hubungi dan buat tempahan & peta so senang la you all nak berkunjung kesini.

SS2 Durian House Stall

Contact person

Mr Chew 0126339996

Mr Laofuzi 0197587342

Smile 0122438222

Jun 0163909937

Taman Gembira KL 318 Durian  Stall

Contact person

Mr Gan 0133413039

Micheal 01137703005

Nak tempah melalui we chat pun boleh. Senang betul zaman IT ni kan!

 

Yang Popular

To Top