Asuh

Ini Jenis Tandas ‘Training’ Boleh Beli Di Shopee Untuk Latih Anak Potty Training

177
SHARES

Potty training’ atau latihan ke tandas adalah salah satu ‘milestone’ atau fasa peralihan yang amat penting dalam seseorang anak kecil. Sesetengah ibu bapa dikatakan berjaya ajar anak ke tandas hanya dalam masa 3 hari. Tetapi, ramai juga ibu bapa yang mengambil masa berminggu-minggu sebelum anak dapat melakukannya.

Jadi, alang-alang para ibu semua sekarang berada di rumah, inilah masanya untuk anda mula melatih anak-anak ‘potty train’. Yang menariknya, ibu ini juga berkongsikan antara tandas ‘training’ yang anda boleh beli di Shopee supaya memudahkan lagi proses ‘training’ tersebut.

Baca juga: Jaga Adab Dalam Tandas, Latih Anak Dengan 4 Teknik Ini!

TANDAS ‘TRAINING’ UNTUK ANAK BOLEH BELI DI SHOPEE

PKP ni taktau lah bila penghujungnya so mana mana mommies yang nak start ajar anak potty train i rasa now is the right time. Memang struggle sikit tapi anak akan lagi independent insyaAllah. I suka yang ni sebab dia foldable. I ada tengok kat Shopee banyak jenis tapi i prefer yang macam ni sebab najis anak terus masuk dalam tu je so takyah buat 2-3 kerja. Material dia kuat & kukuh tau, i loikeeee!

Yang warna putih tu cushion jadinya pungkoq anak kita tak sakit kalau dia dok meneran ke apa. Selesa! I memang recommend korang beli kat sini > https://shp.ee/xurtd9w

Pasal harga ni, ada orang akan cari yang murah. I pun sama tapi i akan baca dulu review before beli. Ada yang murah tapi rupanya bila anak duduk melecet, ada yang murah tapi material lekeh tak kukuh.

Daripada kena beli banyak kali, baik beli yang elok > https://shp.ee/cskbz66

Korang try tengok beza dua ni, kanan tu yang i beli. Untuk potty train ni anak anak tak biasa lagi duduk atas toilet seat tu so mungkin dorang akan takut. Thats why lagi secure kalau beli yang kanan, dia kukuh and pungkoq anak tak tenggelam insyaAllah!

Korang shop yang i suggest tu stock dah habis so korang boleh pegi shop ni sebab stock banyak, ada choices color and review cun : https://shp.ee/m76b2hc

Sumber: Shahirahzai

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×