Famili

Yasss Raya 2018 Ada Baju Dan Dekorasi Raya Ala Hipster? Jom Shopping Sampai Cun!

4.2K
SHARES

Selepas bulan Ramadhan, kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. So, macam mana persiapan untuk raya tahun ni? Apa kata buat kelainan sikit. Sekarang kan tengah viral dengan fesyen hipster daripada instafamous. Sampai hiasan rumah pun nak hipster! Wuu..

Untuk raya tahun ni, anda sekeluarga cubalah gaya fesyen ala hipster. Kalau tak ada idea macam mana nak buat, nah cadangan terbaik untuk anda! ?

Datang Quill City Mall KL, ada event Yasss Raya 2018

Sempena bulan Ramadhan dan sambutan Hari Raya Aidilfitri, Quill City Mall KL akan mengadakan Yasss Raya 2018 bermula dari 17 Mei 2018 hingga 12 Jun 2018. Bertemakan dekorasi moden yang diserikan dengan warna pastel dan lampu neon, nampak ala hipster gitu!

Anda juga boleh window shopping untuk koleksi fesyen raya terkini dengan lebih 1000 pilihan koleksi hari raya. Banyak busana menarik dari jenama terkemuka oleh para selebriti! Antaranya Rozita Che Wan, NSA Beauty Official, Mora & Haze, Calaqisya, Lily Petuna, Minaz, Anzel Hair, Petra.Rtw, El.Elfiraloy, Ashh & Annas dan banyak lagi.

Pelancaran rasmi Quill City Mall KL Yasss Raya 2018 sangat meriah!

Yasss Raya 2018 yang dirasmikan oleh Dato’ Ar. Michael Ong, Pengarah Eksekutif dari Kumpulan Syarikat Quill ini mendapat sambutan hangat. Pengunjung juga terpukau dengan persembahan tarian yang memperagakan fesyen terkini. Gempak habis! ?

Pengunjung juga turut dihiburkan dengan persembahan terbaik oleh IamNEETA. Best gila! Selebriti seperti Annas Easkey, Anzalna Nasir bersama suaminya Hanif Zaki, Azura Mazaruddin, Shafiqah Ainaa dan Hafiz Mahamad juga turut hadir. Wow!

Seramai 50 orang kanak-kanak dari Pertubuhan Kebajikan & Penjagaan Nur Hidayah diraikan dalam “Majlis Berbuka Puasa” sewaktu Yasss Raya 2018. Pihak Quill City Mall KL ingin memberi kenangan terindah untuk kanak-kanak tersebut sempena Hari Raya tahun ini. Ternyata kanak-kanak ini sangat enjoy dengan layanan yang diberi!

Dapatkan promosi dan sertai pertandingan hari raya untuk berpeluang menang hadiah lumayan

Kalau anda nak tahu, ada banyak promosi dan contest menarik untuk anda join sempena Yasss Raya 2018 tau. ? Antaranya ialah:

1. Carousel Ride

Belanjakan minimum RM50 dalam satu resit untuk menebus satu pas percuma dan menikmati satu pusingan carousel ride. Kadar biasa ialah RM5 untuk setiap entry.

2. Penebusan Paket Hari Raya

Belanjakan minimum RM88 untuk menebus Paket Yasss Raya yang limited editon. Penebusan mesti dibuat dalam satu atau maksimum 2 resit terkumpul.

3. Yasss Raya Lucky Grab

Tebus pas masuk ke “Lucky Grab Chamber” dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM100 untuk memenangi hadiah hebat. Penebusan mesti dibuat dalam satu atau maksimum 2 resit terkumpul.

Langkah 1 : Belanjakan minimum RM100 dan ke atas di Quill City Mall KL.

Langkah 2 : Dapatkan borang penyertaan di Kaunter Concierge di Ground Floor

Langkah 3 : Dapatkan hadiah lumayan sebanyak mungkin dalam masa 20 saat.

4. Yasss Raya Photo Contest

Contest bermula 17 Mei 2018 hingga 12 Jun 2018. Hanya satu gambar untuk setiap penyertaan. Peserta boleh menyertai pertandingan ini tanpa had. Hanya 3 pemenang akan dipilih secara rawak untuk memenangi baucar tunai membeli-belah sebanyak RM500 dari Quill City Mall KL.

Peserta hanya perlu mengikuti langkah-langkah mudah di bawah:

Langkah 1 : Snap gambar anda dengan sebarang dekorasi Yasss Raya di Quill City Mall KL.

Langkah 2 : Upload gambar di instagram dan #YASSSRAYA2018 #QuillCityMallKL

Langkah 3 : Tag 3 rakan anda di caption pada post tersebut.

Langkah 4 : Set profil instagram anda ke public.

5. Tawaran oleh UOB

Dengan kerjasama United Oversea Bank (UOB), anda berpeluang untuk mendapatkan kad UOB dan gajet-gajet hebat setiap minggu. Anda hanya perlu berbelanja menggunakan Kad UOB anda dan berpeluang untuk memenangi sebuah Apple MacBook 1.2GHz Hari Raya ini. Anda layak untuk menyertai peluang ini untuk setiap pembelian bernilai RM50. Semakin banyak peluang yang anda miliki, semakin tinggi peluang untuk anda menang.

6. Shop, Dine and Win 3.0

Contest ini bermula 18 Mei 2018 hingga 29 Julai 2018 menawarkan ganjaran sehingga RM15000 untuk dimenangi. Hanya perlu shopping keperluan raya di Quill City Mall KL dan kumpul AirAsia BIG Points untuk berpeluang memenangi hadiah mingguan. Tiga pemenang bertuah akan dipilih secara rawak setiap dua minggu sekali.

7. Promosi Air Asia BIG

Bermula dari 17 Mei 2018 hingga 24 Jun 2018, pembeli boleh mendapatkan 2X BIG Points untuk pembelian di setiap kedai di Quill City Mall KL. Pembeli berpeluang untuk menebus 4 BIG Points untuk setiap pembelian RM1 pada hari bekerja dan 2 BIG Points pada hujung minggu. Pembeli juga berpeluang untuk menikmati 3X BIG Points eksklusif untuk pembelian di GSC. Pembeli berpeluang untuk menebus 6 BIG Points untuk setiap pembelian RM1 pada hari bekerja dan 3 BIG Points untuk setiap pembelian RM1 pada hujung minggu.

Ahli Program Kesetiaan BIG Points AirAsia boleh mengumpul point untuk ditukarkan kepada tiket penerbangan serendah 500 BIG Points Airasia. Pembeli boleh meilih destinasi seperti Alor Setar, Penang, Jakarta, Surabaya dan banyak lagi dengan points serendah 50 hingga 500 Point.

Jangan lepaskan peluang untuk berjumpa selebriti kegemaran anda!

Sewaktu Yasss Raya 2018, anda boleh tengok persembahan secara langsung dan kemunculan selebriti undangan pada tarikh-tarikh tertentu. Jangan ketinggalan untuk meet and greet dengan selebriti kegemaran anda nanti. Confirm lagi meriah! ?

Jangan lupa ajak keluarga dan kawan-kawan shopping keperluan raya kat Quill City Mall KL. Banyak promosi dan contest menarik untuk anda sertai. Yasss Raya 2018 takkan meriah tanpa kehadiran anda tau. ?

Kalau nak tahu perkembangan terkini Quill City Mall KL, boleh like dan follow mereka di Facebook ya. So, jom shopping untuk raya di Quill City Mall KL! ??

*Semua peraduan dan penebusan di Quill City Mall KL tertakluk kepada terma dan syarat.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×