Kini Trending

Wajib Tonton Drama ’28 Hari Mencari Cinta’, Lakonan Romantik Hebat Aiman Hakim & Hannah Delisha

2
SHARES

Kalau anda diberikan peluang untuk memperbaiki kesilapan dalam hubungan cinta yang lepas dan masih berpeluang untuk bersatu kembali, adakah anda akan bersetuju? Masihkah ada peluang untuk menebus kekecewaan dan kembali bahagia seperti dahulu?

DRAMA 28 HARI MENCARI CINTA, LAKONAN ROMANTIK AIMAN HAKIM & HANNAH DELISHA

Bermula 23 Disember 2021, pastikan anda tidak ketinggalan untuk menyaksikan drama bersiri romantik ‘28 Hari Mencari Cinta’ gandingan Aiman Hakim Ridza dan Hannah Delisha menerusi slot Lestary pada setiap hari Rabu hingga Sabtu, pukul 9.00 malam di TV3. Anda juga boleh strim secara langsung di www.tonton.com.my

Drama Orangetree Production Sdn Bhd mempunyai 15 episod, diarahkan oleh Ng Ken Kin dengan nukilan skrip oleh Anina Sahal, Marziah Manaf dan Norshyiella Annuar menampilkan barisan pelakon popular Aiman Hakim Ridza, Hannah Delisha, Ameerul Asyraf, Elly Arifin, Muaz Fitri, Khaty Azean, Aleza Shadan, Fiza Thomas dan ramai lagi.

Faisal (Aiman Hakim Ridza) memiliki podcast sendiri dan bercita-cita ingin melebarkan sayapnya ke luar negara bagi menguji kebolehannya sebagai penyampai radio. Saleha (Hannah Delisha) pula meneruskan kehidupannya sebagai perancang kewangan di sebuah syarikat swasta kerana tidak berminat untuk bekerja di syarikat milik ayahnya, Encik Rahmat. Saleha ingin berdikari dan tidak mahu mengharapkan kesenangan hidup yang diberikan oleh ayahnya. Saleha bertunang dengan Danial (Ameerul Asyraf) atas kehendak Encik Rahmat.

Podcast Faisal yang diberikan nama Love Barista membincangkan tentang kisah cinta, memberi petua untuk mencari cinta dan juga menyelesaikan masalah cinta. Podcast Faisal mendapat sambutan ramai sehingga ada kawan-kawan Saleha yang tularkan podcast itu dan ini membuatkan Saleha ingin tahu apa yang menariknya tentang podcast itu.

Faisal perlu mencari kesilapan dia dalam hubungan mereka dulu dalam tempoh 28 hari sahaja. Bagaimana pula dengan Airin yang menagihkan cinta daripada Faisal? Apakah bakal berlaku dengan hubungan Saleha dan tunangnya Danial? Adakah Faisal dan Saleha boleh kembali bahagia bersama?

Pastikan anda menyaksikan 28 Hari Mencari Cinta bermula 23 Disember 2021, setiap hari Rabu hingga Sabtu, pukul 9.00 malam menerusi slot Lestary di TV3 dan strim secara langsung di www.tonton.com.my

Untuk mendapatkan info terkini tentang drama kegemaran anda, layari laman sosial Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram TV3 iaitu @TV3Malaysia, dan Instagram rasmi Drama Sangat iaitu @dramasangat!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×