Famili

[VIDEO] Lucu Lihat Telatah Anak Ini Panjat Pokok Gara-Gara Tak Nak Minum Susu

27
SHARES

Sebagai ibu bapa, anda mesti pernah berhadapan dengan kerenah anak-anak. Kadang-kadang, boleh naik pening kepala melayan perangai mereka kan? Inilah yang dialami oleh pasangan suami isteri ini. Kelakar pula tengok gelagat adik ni. Takutnya mengalahkan orang nak kena sunat!

Wah! Seronoknya kalau ada komuniti ibu bapa macam mereka ni. Segala masalah anak, boleh dibawa bincang dan diselesaikan bersama. Kan bagus macam tu.

Masalah anak tak suka minum susu pun mereka boleh selesaikan dengan cara memberi susu yang terbaik seperti Magnolia.

Magnolia berkolaborasi dengan Disney Tsum Tsum. Comelnya!

Dalam usaha menjadikan susu sebagai minuman pilihan anak-anak, F&N Magnolia nak hadiahkan sticker dan peralatan tulis bersama bekas pensil kepada anak-anak anda bagi setiap pembelian susu Fresh Milk Magnolia.

Rasa dan tekstur susu berkrimnya pasti boleh menambat hati anak-anak. Ada pelbagai variasi yang patut anda sekeluarga boleh cuba terutamanya full cream & coklat. Anak-anak mesti suka! Paling menarik, pek susu Magnolia juga dihiasi dengan karakter comel Disney Tsum Tsum Frozen. Haa.. Inilah peluang untuk anda menarik minat anak-anak minum susu.

Caranya, mudah sahaja. Anda hanya perlu membeli 2 kotak 1 liter susu Magnolia untuk mendapatkan set peralatan tulis bersama bekas pensil atau beli 6 pek 200ml* susu Magnolia untuk mendapatkan sticker Disney Tsum Tsum Frozen yang comel tu.

Dapatkan minumam susu segar Magnolia di pasaraya yang berhampiran dengan anda sekarang atau beli secara online di link ini http://bit.ly/2PVMaif

 

*sticker terdapat dalam pek 6x200ml. sementara stok masih ada

Most Popular

To Top
×