Famili

[VIDEO] Hobi Pelik, Wanita Suka Main Dengan Ulat

11
SHARES

Hobi merupakan aktiviti rekreasi yang dilakukan oleh seseorang pada masa lapang bagi menenangkan pemikiran. Tujuannya adalah untuk memenuhi minat serta mendapat keseronokan di atas hobi yang dilakukan itu. Hobi ini boleh bentuk bebas seperti mengumpul, membaiki, bermain dan sebagainya.

Itulah yang dilakukan oleh seorang pengguna media sosial ini apabila mempunyai hobi yang pelik. Haaa, korang tahu tak apa hobi korang? Kadang kala dengan melakukan hobi ini kita boleh temui bakat atau kemahiran yang kita tak tahu tau.

Baca juga: [VIDEO] Lelaki Ini Pamer Bakat Ukir Potret Tun M Hanya Atas Daun, Hebat!

SUDAH BIASA MAIN DENGAN ULAT

Terdapat satu perkongsian video di laman Tiktok milik @yuli_elsa yang berasal daripada negara jiran (Indonesia) menjadi perhatian ramai apabila video tersebut mempamerkan aksi seorang perempuan meletakkan ulat peliharaan pada wajahnya.

Dia tidak berasa jijik atau takut apabila bermain dengan ulat peliharaannya itu kerana sudah terbiasa sejak kecil menjadi mainannya. Ulat yang diletakkan di wajahnya bukan satu tetapi beberapa ekor dan berlainan jenis.

Sehingga artikel ini ditulis video yang berdurasi 23 saat ini telah mendapat tontonan sebanyak 10.6 juta dan ruangan komen sudah tentunya telah dibanjiri dengan komen warganet yang geli melihat ulat tersebut diletakkan pada wajahnya.

VIDEO PENUH:

@yuli_elsa

Mamanya Yessta, Pernah dipanggil ratu ulat bulu #fyp #fypシ #trending #trendingtopic #catterpillar #caterpilar #ratuulatbulu

♬ suara asli – Roby Virmansyah – PENGHANCUR

Sumber: Tiktok yuli_elsa

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×