Famili

[VIDEO] “Dia Lagi Hebat Daripada Kita…”- Anak Neelofa Terima Duit Raya Cecah RM14,000!

9
SHARES

Umum mengetahui, pasangan selebriti Neelofa dan Ustaz Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz sudah pun menimang cahaya mata sulung yang diberi nama Muhammad Bilal.

Terbaharu, satu perkongsian di laman TikTok mendapat perhatian warganet kerana duit raya yang diterima Bilal mencecah ribuan ringgit. Wah!

Baca juga: Bapa Kongsi Cara Betul Simpan Duit Raya Anak, Barulah Tak Rugi!

ANAK NEELOFA TERIMA DUIT RAYA CECAH RM14,000!

Perkara ini dikongsikan sendiri oleh Neelofa menerusi hantaran video di aplikasi TikTok yang mana dia dan suami mengira duit raya diterima anaknya itu pada sambutan hari raya baru-baru ini.

Menerusi video berdurasi kurang satu minit itu, PU Riz berterima kasih pada semua yang memberi duit raya pada anak sulung mereka.

Jelasnya, hasil duit raya diterima oleh Bilal ialah sebanyak RM14,020 dan ada juga yang turut memberi sebanyak 1000 Dirham. Rezeki sungguh!

@neelofa

♬ Eid Mubarak – Aayat Arif

“Alhamdulillah, jazakallahukhair pada semua yang memberi duit raya pada Muhammad Bilal. Sampai ada juga beri 1000 Dirham. Jadi, Bilal punya duit raya tahun ini, hasil kutipan RM14,020. Masya-Allah, hebat daripada kita lagi,” katanya.

Video yang baru dikongsikan Neelofa itu sudah mencecah lebih 700,000 tontonan, hampir 2000 komen dan lebih 6000 perkongsian semula.

Sumber: TikTok Neelofa

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×