Hebahan

Tak Perlu Lagi Buang Masa Beratur Beli Makanan – honestbee Perkenalkan Servis “TAKEAWAY” Untuk Anda!

Eh, dah sampai masa untuk balik daripada kerja! Malam nanti nak kena sediakan makanan untuk anak-anak. Nak masak penat pula. Nak beli kat kedai, kena beratur panjang lagi.

perempuan guna honestbee

Para ibu, jangan risau! Download je aplikasi honestbee. Anda boleh beli barangan runcit dan delivery makanan dengan mudah di honestbee. Sangat sesuai digunakan untuk para ibu bekerjaya.

Dengar cerita, honestbee ada buat servis baru untuk pengguna setia mereka. Wah, servis apa agaknya tu?

honestbee perkenalkan TAKEAWAY, tak perlu beratur di kedai lagi!

Kini honestbee perkenalkan servis baru iaitu TAKEAWAY khas untuk anda yang tak suka beratur panjang untuk beli makanan takeaway di kedai. Jimat masa!

Masih tak faham? Haa..Mudah je! Jika anda menggunakan servis TAKEAWAY oleh honestbee, anda boleh terus ambil makanan yang anda pesan secara online  dengan honestbee. Habis waktu kerja, terus ambil di kedai. Sampai rumah, boleh makan dengan anak-anak. Syoknya.

Lebih 200 restoran yang anda boleh pilih. Antaranya Daging Merah Loqstaq, Chicken House, Kedai Makan Fei & Ali, Nasi Kukus Leley, Mohammad Chow, Nasi Kandar Penang dan banyak lagi. Yummy!

Patutlah servis ni istimewa, TAKEAWAY ni jimat masa

Paling penting, servis TAKEAWAY oleh honestbee ni boleh jimat masa. Buat pesanan secara online, kemudian dalam perjalanan anda balik ke rumah, hanya singgah kedai dan terus ambil. Syoknya.

Diskaun sehingga 20% untuk sebarangan pesanan. syoknya!

Nak diskaun? Eh, boleh sangat. Anda juga boleh menikmati diskaun sehingga 20%! Pesan saja makanan yang anda suka melalui honestbee. Oh, jangan lupa guna servis TAKEAWAY tau.

Macam mana nak guna TAKEAWAY ya?

Anda hanya perlu buka aplikasi honestbee. Pilih saja TAKEAWAY, kemudian anda boleh pilih restoran yang ada dan slot waktu untuk pickup. Notification akan dihantar apabila makanan siap untuk anda ambil. Senang sangat!

Untuk info lebih lanjut tentang servis TAKEAWAY  oleh honestbee, boleh klik mana-mana link di bawah ni. Link  untuk download pun kami bagi untuk anda. Download terus okay?

Ibu-ibu jangan lupa download honestbee tau. Jadikan ia aplikasi wajib untuk anda gunakan. Ini memudahkan urusan harian anda. Banyak lagi yang menarik akan diperkenalkan oleh honestbee. Nantikan ya!

Most Popular

To Top