Tech

Rupanya Ini Sebab Kenapa Vivo Jadi Penaja Rasmi FIFA World Cup 2018!

2.7K
SHARES

Sekarang banyak betul lambakan iklan smartphones kan? Setiap tahun kita disajikan dengan model-model smartphones yang baru dan setiap satunya memiliki ciri-ciri dan teknologi yang hampir serupa tetapi jauh berbeza keupayaannya

 

Tapi bukan itu yang kita nak bincangkan kali ini sebaliknya, kita nak bercerita tentang bagaimana Vivo berjaya dan mampu menjadi smartphones rasmi FIFA World Cup. Apa kehebatan dan kelebihan Vivo sampai mampu berada di tahap tersebut?

>>Vivo FIFA World Cup Contest<<<

Generasi  X Yang Lebih Kehadapan!

Perjalanan yang bermula sejak generasi X bersama Vivo bermula, apabila telefon paling nipis di dunia, VIVO X1 dihasilkan. Tidak hanya itu, Vivo X1 juga memiliki Hi-Fi yang tercanggih pada ketika itu.

Perlahan-lahan Vivo X berkembang hingga terhasilnya Vivo X20 yang terkenal dengan skrin penuh. Kemudian kemunculan Vivo X 21 mengemparkan dunia dengan In-Display Fingerprint Scanning.

Bersaing Demi Yang Terbaik!

Kepantasan Vivo berkembang seiring dengan teknologi yang mereka bawa. Kita tidak dapat nafikan sememangnya Vivo berada pada satu tahap yang tersendiri.

Bukan bersaing dengan jenama lain namun, bersaing dengan diri mereka sendiri demi menghasilkan model telefon yang lebih baik dari masa ke masa. Hebat dan pantas perjalanan Vivo. Cukup mengagumkan!

Vivo NEX Peneraju Masa Hadapan!

Tidak hanya berhenti di situ,  Vivo telah mengaplikasikan konsep APEX  dan menghasilkan Vivo NEX, smartphones masa hadapan dengan ciri-ciri terkini dan berteknologi tinggi. Ianya merupakan inovasi kepada Vivo X21.

Teknologi Yang Lebih Mampan!

Lebih hebat dan gah Vivo NEX mempunyai skrin terbesar seluas 6.59 inci dengan display OLED dan ratio penglihatan sebanyak 91.24%.  Ini bermakna Vivo merupakan telefon pertama tanpa sebarang halangan terhadap skrin.

Lebih dahsyat Vivo NEX memiliki motor micro  dengan drive IC yang membantu mengawal keluar masuk kamera hadapan dengan lebih lancar.

Bukan itu sahaja, Vivo NEX memiliki In-display Fingerprint teknologi yang jauh lebih tepat ( 50%) dalam mengenal pasti cap jari anda dan 10% lebih pantas berbanding Vivo X21.

Vivo Melangkah Ke Hadapan!

Jadi admin pasti sekarang anda lebih jelas mengapa Vivo kini berada jauh kehadapan. Bagi Vivo mereka perlu memberikan anda yang terbaik, sesuai dengan harga bagi setiap produk mereka.

Ternyata kualiti Smartphones Vivo bukan biasa-biasa. Bahkan, Vivo makin agresif untuk menghasilkan yang lebih baik untuk anda semua. Untuk maklumat lebih lanjut anda boleh la klik link ni>>> Vivo.com.my<<<

Website: Vivo

Facebook: Vivo

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×