Famili

Promosi Gempak Panasonic! Kombo Terhebat! Jom Grab Sekarang!

Pejam celik-pejam celik dah nak raya rupanya. Kejap betul masa berlalu. Mesti ramai yang tengah busy dengan persiapan raya kan? Masa ni lah kita nak tempah baju, tukar langsir, tukar perabot dan juga  ganti TV baru.

Kalau anda nak tahu sekarang Panasonic ada promosi yang sangat awesome sempena sale #BOLARAYA kali ni! Promosi yang akan bermula dari 1 hingga 4 Jun ni memang betul-betul kaw! Nak tahu apa yang Panasonic tawarkan? Kena la baca sampai habis.

Kombo Istimewa!

Sempena sale #BOLARAYA, Panasonic tawarkan kepada anda set idaman iaitu 65″ EX600 4K Smart TV dan HTB688 sound barSet ni bukan biasa-biasa ye, paparan HD tau! Ye la, 65″ EX600 4K Smart TV ni menggunakan teknologi 4K Hexa Chroma. Warna tip top! Imej jelas!

Digandingkan pulak dengan sound system terbaik, seperti HTB688 sound barmemang tengok TV macam tengok wayang la. Bunyi real! Padu! Orang datang beraya pun confirm asyik memuji. Silap-silap tak nak balik.

Harga Runtuh! Lebih Murah Dari Biasa!

Lebih menarik sempena promosi yang diadakan kali ini, anda boleh beli TV ni bukan pada harga RM 8,698! Bukan pada harga RM 5, 199 tapi hanya pada harga RM 4,904.70 sahaja! Ye! Hanya pada harga RM 4,904.70 … Rugi kalau anda tak beli sekarang.

Promosi hanya sah dari 1 hingga 4 Jun sahaja. Jadi apa lagi yang korang tunggu jom singgah ke outlet Panasonic di seluruh negara sekarang juga!

Selain itu, anda boleh dapatkan promosi hebat ini melalui Panasonic Authorized Dealer. Jangan beli sebarangan tau! Bagi Panasonic kepuasan anda, adalah keutamaan mereka.

Website: Panasonic

Facebook: Panasonic

 

Yang Popular

To Top