Famili

Outlet ke-7 My Beauty Village Dekat Central i-City! Anda Dah Singgah?

12.2K
SHARES

Baru-baru ni selebriti Ruhaines dan Masya Mashitah buat kejutan untuk para peminat mereka dengan berkunjung ke outlet My Beaute Village.

Jangan tak tahu, My Beaute Village merupakan pusat kecantikan yang menawarkan skin care, body carehair care dan home care produk dari Eropah dengan harga yang berpatutan.

Antara barangan yang anda boleh dapatkan di My Beaute Village termasuklah syampu, perapi, masker muka, minyak wangi, skrub,toner, gel mandian, deodoran, losyen badan, minyak rambut dan banyak lagi.

Kenapa My Beaute Village? Kenapa tak letak nama lain je?

Sebenarnya sebelum menubuhkan My Beaute Village, pengasas pusat kecantikan ini, mendapat ilham untuk mewujudkan pusat kecantikan apabila melihat perkembangan penghasilan produk kecantikan di Negara Eropah seperti United Kingdom, Perancis, Belgium, Netherlands, Jermen, Oreland, Itali, Sepanyol, Swiss dan Denmark.

 Sebab itulah perkataan “beaute” digunakan kerana perkataan “beaute” sendiri merujuk kepada satu istilah lama yang mengambarkan ‘kecantikan’ dan digunakan oleh masyarakat Eropah pada suatu ketika dahulu.

Terpesona dengan cara penghasilan produk Eropah yang menggunakan bahan semula jadi, organik serta vegan maka, pengasas My Beaute Village mengimport barangan-barangan dari Eropah terus kepada anda bagi memastikan anda berpeluang menikmati produk-produk ini dengan harga yang berpatutan.

Selari la dengan matlamat My Beaute Village untuk menjadi pusat kecantikan, lengkap dengan produk yang berkualiti tinggi pada harga berpatutan.

Ada lebih 1000 produk Import untuk dipilih…

Menawarkan lebih 1000 produk, di My Beaute Village anda boleh dapatkan produk berkualiti dan 100% authentic daripada negara-negara Eropah seperti United Kingdom, Perancis, Itali, Sepanyol dan Denmark.

Dekat sini korang boleh cari apa sahaja. Nak cari gel mandian, minyak wangi, minyak rambut, syampu, produk kecantikan dan produk penjagaan wajah, semuanya ada disini.

Jangan terkejut ya, My Beaute Village bukan sahaja menjual produk kecantikan. Mereka juga mempunyai produk penjagaan rumah seperti pencuci pinggan mangkuk, pencuci baju, pencuci tandas dan lain lain.

Produk penjagaan rumah meraka ini bagus untuk penjagaan kulit tangan semasa anda mengemas rumah anda kerana ia diperbuat daripada bahan tumbuh-tumbuhan dan semula jadi

6 Produk Wajib Cuba Dekat MY Beaute Village!

Antara jenama yang mendapat tempat dihati pelanggan setia My Beaute Village tak lain. tak bukan Hello Nature, Creightons, Fresh Feel, Evoluderm, Dicora Urban Fit dan Eco Clean. Nak tahu kenapa 6 brand ni jadi favourite pelanggan My Beaute Village? Kena la baca sampai habis.

Hello Nature

Dihasilkan menggunakan bahan terbaik dari alam seperti minyak kelapa, minyak argan, minyak Acai Berry, minyak marula dan caviar hitam, produk Hello Nature mengutamakan kepuasan hati pengguna. Dihasilkan 100% di Eropah, kualiti produk ini tidak perlu dinafikan lagi.

Rangkaian produk yang Hello Nature tawarkan termasuklah syampu, perapi rambut, hair mask dan produk penjagaan tubuh badan seperti gel mandian, minyak badan, body milk dan body balm. Harga yang ditawarkan bagi produk ini bermula pada RM 39.90 (normal price) dan keatas.

Creightons

Telah memenangi Anugerah ‘Hair Reward 2019’ pada tahun lepas dalam kategori ‘The Curl Company’, Creightons merupakan jenama yang menawarkan rangkaian produk penjagaan tubuh badan dan rambut.

Ini termasuklah gel mandian, losyen badan, syampu, perapi rambut, syampu rambut berasakan minyak dan perapi rambut berasakan minyak, styling gel cream dan krim blow dry. Produk ini dihasilkan 100% di United Kingdom dan harga yang ditawarkan bermula dari RM12.90 (normal price). Ianya produk vegan, cruelty free dan ‘not tested on animals’.

Fresh Feel

Mengetengahkan slogan “I’m feeling fresh”, Fresh Feel merupakan rangkaian produk yang fokusnya kepada produk penjagaan badan dan rambut.

Dihasilkan 100% di Sepanyol, antara produk yang ditawarkan ialah gel mandian, body milk, syampu rambut, perapi rambut, perapi rambut, hair mask dan styling gel. Harga yang ditawarkan juga cukup menarik serendah RM 13.90 (promo price).

Evoluderm

Dihasilkan 100% di Perancis, Evoluderm merupakan produk yang tidak mengandungi paraben, silikon dan ianya telah melalui ujian dermatologi.Harga yang ditawarkan serendah RM 14.90 ( promo price) dan keatas.

Anda boleh dapatkan rangkaian produk penjagaan peribadi mereka yang terdiri daripada produk penjagaan wajah seperti pembersih kosmetik, micellar cleansing water, skrub muka, face mask dan juga toner.

Disamping itu, anda juga boleh cuba produk penjagaan tubuh badan mereka. Ha, ini termasuklah deodorant, gel mandian, gel mandian kanak-kanak, dan losyen badan.

Produk penjagaan rambut mereka pun nice habis. Syampu dan hair mask mereka cukup wangi. Beauty oil pun ada tau, anda boleh gunakan diwajah, tubuh badan dan rambut. 3 dalam 1! Wajib cuba micellar cleansing water mereka. Admin suka sangat sebab ianya dapat membersihkan wajah dengan sempurna.

Dicora Urban Fit

Dicora Urban Fit merupakan produk keluaran 100% negara Sepanyol, Ianya produk yang dihasilkan dngan menggunakan bahan ekstrak semula jadi.

Tidak di uji pada haiwan, produk Dicora Urban Fit bebas paraben, silikon dan telah melalui ujian dermatologi. Fokus rangkaian produk ini tertumpu kepada produk penjagaan peribadi seperti minyak wangi, syampu, gel mandian dan sabun pencuci tangan.

Harga yang ditawarkan pula berpatutan bermula dari RM 14.90 (promo price) dan keatas.

Eco clean

Rangkain produk Eco Clean memang jadi kegemaran para wanita. Menawarkan produk penjagaan rumah seperti produk pembersih rumah seperti sabun pencuci baju, sabun pembersih tandas, sabun basuh pinggan, pembersih dapur dan pembersih serba guna… Penjagaan rumah jadi lebih mudah dengan Eco Clean.

Diformulasikan 100% dari Denmark dengan menggunakan bahan-bahan organik dari tumbuh-tumbuhan seperti essentials oil semula jadi yang di ekstrak dari tumbuhan terpilih, produk ini juga bebas bahan kimia dan selamat digunakan. Harga pula bermula serendah RM 16.90 ( promo price). Memang berpatutan…

Central i-City Grand Opening Tawar Promosi Hebat!

Sempena Grand opening di Central i-City pada 1 Mac 2020, My Beaute Village nak bagi anda welcome gifts secara percuma sementara stok masih ada.

Mereka juga akan beri kepada anda voucher booklet bernilai RM 500 bila anda berbelanja sebanyak RM 50. Promosi ini dijalankan serentak  di semua 7 cawangan, sementara stok masih ada. Siapa cepat dia dapat.

Ini Beberapa Outlet My Beaute Village Yang Mungkin Berdekatan Dengan Anda!

Bagi anda yang mungkin tinggal agak jauh daripada Central i-City, Shah Alam ini antara outlet My Beaute Village yang anda boleh singgah dan lihat sendiri produk yang mereka tawarkan. Cawangan yang admin maksudkan ialah Pavilion KL, Eko Cheras Mall, IOI Mall Puchong,  Aeon Klebang Ipoh, Toppen Shopping Centre JB, Vivacity Megamall Kuching.

Ruhaines pun guna produk My Beaute Village, patutlah kulit dia putih dan gebu sangat. Untuk pengetahuan anda Ruhaines telah hadir semasa Grand opening, My Beaute Village dekat IOI Mall Puchong. Cantik betul Ruhaines ni.

Bukan Ruhaines sahaja yang guna produk My Beaute Village, Masya Mashitah pun guna produk yang sama dan Masya Mashitah sendiri telah meluangkan masa untuk hadir di Grand opening butik kecantikan My Beaute Village di Toppen Shopping Centre JB.

Berikut adalah cawangan yang bakal dibuka tidak lama lagi:

  • Pavilion Bukit Jalil
  • MyTown Shopping Centre Kuala Lumpur
  • Berjaya Times Square,Kuala Lumpur
  • Setia Alam Mall, Shah Alam
  • Dataran Pahlawan Melaka
  • Gurney Plaza Penang

Nak tahu lebih lanjut mengenai My Beaute Village? Korang klik je link dibawah

Facebook: My Beaute Village

Instagram: @beautevillage

Most Popular

To Top