Famili

Miliki Rumah Idaman Dengan BOOSTER SHOT – Ansuran Percuma Sehingga Setahun & Banyak Lagi Di Gamuda Land!

1.1K
SHARES

Berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) Penuh yang dilaksanakan baru-baru ini, nampaknya makin sukar untuk rakyat Malaysia memiliki rumah sendiri.

Peka dengan situasi ini, Gamuda Land tampil dengan memperkenalkan kempen Booster Shot yang bertujuan untuk membantu menyediakan penyelesaian bantuan kewangan dan insentif untuk mereka yang ingin memiliki rumah sendiri pada masa yang sukar ni.

Memang ini merupakan berita baik buat anda yang ingin membeli rumah kerana anda juga boleh memilih pakej yang sesuai mengikut situasi kewangan anda. Jom kami kongsikan dengan lebih lanjut!

Booster Shot, peluang terbaik untuk miliki rumah idaman anda!

Kalau anda nak tahu, Gamuda Land Booster Shot ni menawarkan penyelesaian bantuan kewangan untuk menangani jumlah perbezaan dan pembayaran ansuran bulanan serta insentif tambahan seperti pakej perabot, Memorandum of Transfer (MoT), SPA (perjanjian jual beli) percuma dan yuran pinjaman perumahan melalui kerjasama dengan Home Ownership Campaign (HOC)*.

*Tertakluk kepada terma & syarat.

Selain itu, pemohon Gamuda Land Booster Shot juga boleh memilih pakej-pakej tersedia seperti Home Convert, Home Assist atau Home Extend untuk mendapatkan bantuan kewangan mengikut keperluan masing-masing.

Ini antara pakej-pakej yang tersedia:

Home Convert

Di bawah skim ini, anda dapat segera berpindah ke hartanah Gamuda Land, dengan pilihan untuk membeli unit tersebut dengan harga yang ditentukan setelah lima tahun.*

Home Assist

Anda boleh nikmati ansuran pinjaman perumahan tanpa faedah selama lima tahun sehingga 20% daripada harga hartanah*.

Home Extend

Anda berpeluang untuk nikmati ansuran pinjaman perumahan percuma selama setahun*!

Yang lagi best, tak kisahlah anda pilih pakej yang mana, anda tetap berpeluang untuk menikmati sama ada pakej perabot ataupun yuran MoT percuma! Bestnya*!

*Tertakluk kepada terma & syarat

Ansuran pinjaman perumahan selama 2 tahun, baucar elektrik & perabot dengan GL Home Ezy!

Biar betul? Tak percayalah. Haa..buat semua pemohon Gamuda Land Booster Shot, anda juga berpeluang untuk mendapatkan ansuran pinjaman perumahan tanpa interest selama dua tahun hingga 10% dari harga hartanah di bawah program Home Ezy*.

Buat 50 pembeli pertama yang menandatangani SPA di bawah kempen ini pula, mereka bakal menerima baucar elektrik atau perabot bernilai RM3000*. Menariknya! Tak perlu berhabis banyak untuk beli kelengkapan rumah!

TAK BOLEH KE GALERI? JANGAN RISAU..JOM KE GAMUDALAND ONLINE PROPERTY DEALS WEBSITE! !

Memandangkan kita masih dalam PKP dan tak boleh ke mana-mana, Gamuda Land telah mewujudkan platform atas talian Galeri Online Property Deals untuk anda melihat hartanah-hartanah Gamuda Land di hujung jari anda sahaja!

Kalau anda ada sebarang pertanyaan dan nak tahu lebih lanjut tentang hartanah di Gamuda Land, klik saja pada butang live chat dan pegawai perunding hartanah mereka akan sedia membantu anda. Di sini juga, anda boleh melihat projek-projek pembangunan di bawah Gamuda Land dan membuat tempahan sekiranya anda berminat.

Antara projek-projek perumahan tersebut adalah Gamuda Cove, Gamuda Gardens, twentyfive.7, Jade Hills, HighPark Suites, The Robertson dan Kundang Estates di Lembah Klang, Horizon Hills di Johor, dan Bukit Bantayan Residences di Kota Kinabalu.

SIAPA CEPAT DIA DAPAT!

Jadi, apa tunggu lagi, jom layari Online Property Deals dan cepat-cepat buat pilihan serta terus lock rumah idaman anda dengan kadar segera sebelum terlambat!  

Untuk lebih info tentang Gamuda Land Booster Shot, klik sini. 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×