Famili

Merealisasikan Impian Pengguna, Ini Sebab Gambar Anda Lebih Cantik & Menarik Dengan Vivo Nex!

6.4K
SHARES

Dunia teknologi kini berevolusi dengan pantas. Maka, tidak hairanlah setiap pengeluar smartphone berlumba-lumba untuk mengeluarkan model terbaik dengan spesifikasi awesome demi mendapat tempat dalam kalangan pengguna.

Kalau anda nak tahu, Vivo telah mengumumkan pelancaran Vivo NEX sebagai smartphone pertama dunia yang mengangkat penggunaan skrin sepenuhnya dengan kamera tersorok di bahagian hadapan sebelah atas skrin.

Realisasikan Impian Penguna!

Direka dengan spesfikasi skrin yang jauh lebih hebat, Vivo NEX nyata mempunyai jangkauan skrin yang lebih besar dengan ratio 19:3:9 atau 91.24% daripada saiz smartphone itu sendiri. Dengan saiz skrin 6.59 inci beserta paparan AMOLED, Vivo NEX memang tak akan mengecewakan anda.

Tambahan pulak, Vivo NEX ada fingerprint scanning pada skrin tanpa mengambil sebarang ruang tambahan. Sebab itu rekaan Vivo NEX lebih sleek dan futuristik.

FingerPrint Scanning Yang Lebih pantas!

Selain itu, fungsi fingerprint scanning bagi Vivo NEX sudah di upgrade!  Ianya lebih pantas dan tepat. Sound system pun letup! Bunyi bass lagi power dari keluaran sebelum ini dan jika anda suka dengar lagu, Vivo NEX memang pilihan yang tepat.

Kamera Hadapan Tersembunyi Dengan Fungsi AI!

Kamera hadapan Vivo NEX pasti tidak mengecewakan anda. Walau tersembunyi tapi fungsinya tip top! Siap ada AI photography, jadi cantik la gambar yang anda ambil nanti.

Kredit Gradient Lok

Kredit June Lim

Kredit June Lim

Spesifikasi kamera Sony IMX363 yang terkenal dengan fungsi penstabilan imej menggunakan konsep 4 axis nyata berada pada satu tahap yang berbeza. Tambahan pula, kamera Vivo NEX lengkap dengan pelbagai  fungsi seperti AI Scene Recognition, AL HDR, AI filters dan AI Potrait Framing. Memang rugi la kalau tak beli. Banyak kelebihan yang anda dapat.

Performance Terbaik! Berbaloi Dengan Harga!

Jangan kata admin tak share semua kelebihan yang Vivo NEX ada tau! Vivo NEX bahkan dilengkapi dengan processor 845 snapdragon serta 8 GB RAM. Jadi nak main game bukan satu masalah. Smartphone anda tak kan bermasalah la pokoknya. Takde dah imej sangkut atau sebagainya.

Nampak tak apa yang anda boleh dapat dengan hanya RM 2,799! Ianya telefon pintar serba lengkap terutamanya bagi anda yang gemar bergambar dan berselfie.

Apa lagi yang anda tunggu? Inilah masa untuk berubah kepada yang lebih baik. Jom dapatkan Vivo NEX sekarang di outlet-oulet Vivo yang berdekatan dengan anda.

Website: Vivo Malaysia

Facebook: Vivo Malaysia

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×