Famili

[VIDEO] Bila Black Hanifah Tiru Gaya Anaknya Merangkak, Bapak Kelakar!

20
SHARES

makanan pejal bayi

(Sumber : Google)

Bila kita dah meningkat dewasa, kita selalu terfikir alangkah senangnya jadi anak kecil kerana tak perlu memikirkan banyak tanggungjawab seperti mencari pendapatan, bayar rumah, kereta dan sebagainya.

Tahukah anda! Ianya bukanlah perkara mudah untuk Si Manja melalui fasa tumbesaran? Tak percaya? Jom tengok video ni sampai habis!

Bila Black Hanifah Jadi Ninja

Hari yang dinantikan sudah tiba. Jom kita tengok Black beraksi di CERELAC Ninja Daddy! Dengar cerita ada punishment di penghujung video.. Jom tengok siapa kena!

Posted by Sirap Limau on Friday, July 12, 2019

Kesian Black kena denda minum air halia pekat. Pedas katanya!

Haa.. Bukan senang untuk Si Manja melalui proses tumbesaran kan? Sebab itulah mereka perlukan makanan pejal yang penuh nutrisi untuk membantu perkembangan fizikal dan minda mereka.

Jangan ambil mudah pemilihan makanan pejal pertama Si Manja!

makanan pejal bayi

Untuk pengetahuan ibu bapa, Si Manja memerlukan nutrisi yang tinggi apabila usianya genap 6 bulan kerana ini merupakan fasa dimana Si Manja perlu mendapatkan nutrisi yang secukupnya bagi membantu proses pertumbuhan dan tumbesaran mereka yang pesat.

makanan pejal bayi

Sebab itulah makanan pertama yang anda pilih haruslah dirumus khas untuk Si Manja dan bernutrisi, seperti CERELAC yang penuh dengan kebaikan bijirin gred bayi Nestle.

CERELAC adalah makanan pejal pertama yang sesuai untuk Si Manja kerana mudah dihadam dan mengandungi kebaikan protein, DHA, vitamin dan mineral seperti kalsium dan zat besi yang memenuhi 80% dan lebih dari 50% keperluan harian untuk bantu menyokong tumbesaran dan perkembangan mereka.

Nak tahu lebih lanjut, sila layari website CERELAC.

Jangan lupa subscribe saluran Facebook dan YouTube Sirap Limau untuk saksikan lebih banyak video-video menarik kami!

Most Popular

To Top