Advertorial

[KUIZ] Adakah Anda Seorang Yang Berani? Haa.. Jangan Cakap Banyak, Jom Test Dengan Jawab Kuiz Ni!

2.4K
SHARES

Nak jadi sehebat abang bomba memadamkan kebakaran? Sekuat anggota polis melawan penjenayah? Atau segagah PASKAL yang mempertahankan kedaulatan negara? Hmm.. Min tak seberani itu.

Yelah dalam kehidupan ni, mesti ada perkara yang kita tak mampu nak lakukan. Betul tak? Tapi, nak uji sejauh mana keberanian anda, jom cuba jawab kuiz ni dulu.

THE KID WHO WOULD BE KING ANGKAT KISAH KEBERANIAN KANAK-KANAK!

Haa.. Macam mana kuiz tadi anda seorang yang berani atau penakut? Jangan risau kuiz tu saja je nak uji anda semua. Ni kami nak kongsikan dengan anda satu filem terbaru yang akan mengangkat sifat keberanian anda!

Kisah The Kid Who Would Be King ini, mengisahkan keberanian seorang kanak-kanak lelaki bernama Alex, yang telah dipilih untuk menyelamatkan dunia daripada serangan jahat, Morgana. Alex telah terpilih apabila dia berjaya mencabut sebilah pedang lagenda Excalibur, yang telah terpacak di atas batu selama beratus-ratus tahun. Wow! Tapi mampu ke kanak-kanak nak selamatkan dunia?

Haa.. Kalau anda nak tau bagaimana pergembaraan Alex dengan rakan-rakannyaa, anda kenalah saksikan kisah ni di pawagam berhampiran anda pada 17 Januari 2019 ni. Nak bawa anak-anak dan ahli keluarga pon sesuai sangat tau sebab cerita ni ada guna super power, kanak-kanak mesti suka. Ni kami belanja sedikit teaser untuk filem ni. Selamat mononton!

Most Popular

To Top