Asuh

Khas Para Ibu, Promosi Istimewa Di Mom & Baby Warehouse Sale, Harga Serendah RM29!

0
reads

Apakah detik istimewa bagi setiap ibu bapa di dunia? Pastilah sewaktu menyambut kelahiran bayi mereka. 😍 Kena buat persediaan sambut cahaya mata ni. Beli barangan bayi tapi bila masa sesuai? Orang tua-tua cakap enam bulan ke atas dah boleh beli. Heee…

Makin dup dap pula jantung ni. Memang excited nak dapat baby, tapi jangan sampai beli barang tak perlu. Survey dulu tempat barangan bayi yang murah. 😋 Buat anda yang nak shopping barangan bayi tanpa berbelanja lebih, ada berita gempak tau!

EVENT MOM & BABY WAREHOUSE SALE PASTI BUAT ANDA TERUJA

Wow, ni memang jimat habis. Bermula 11 Januari 2018 hingga 14 Januari 2018, ada event Mom & Baby Warehouse Sale dianjurkan oleh PopDeal di sebelah Mydin TPK Kinrara, Puchong. Promosi istimewa selama empat hari dengan harga serendah RM29! Selain barangan bayi, ada barangan untuk para ibu juga.

STROLLER, CAR SEAT, DAN BARANGAN LAIN, MACAM – MACAM ADA

Penat nak dukung anak ke hulur hilir. Terutama ketika berjalan di pusat membeli belah atau travel jauh. Mesti pernah hadapi situasi macam ni kan. 😓 Ramai ibu bapa nakkan stroller bayi untuk jaga anak-anak yang masih kecil. Pening harga yang mahal? Mesti anda suka bila dapat tahu ni.

Di Mom & Baby Warehouse Sale, anda boleh pilih pelbagai barangan seperti stroller bayi, car seat dan lain-lain dengan harga bermula RM99. 👶 Jenama terkemuka Perreno turut ada. Perreno terkenal dengan stroller bayi dan car seat yang berkualiti, multi function, selesa dan selamat. Yang penting ringan. Hihi.

Selain Perreno, Hola Bebe juga akan join event Mom & Baby Warehouse Sale. Ada pelbagai barangan keperluan untuk si kecil anda. Pelbagai pattern baju bayi turut ada. Bolehlah cari baju bayi yang comel-comel kat sini. Baju jalan, baju tidur, semua lengkap. Yay! 😍

Yang ni para ibu mesti suka. Clean Eating Grocer pun ada tau. Dengan harga mampu milik, anda boleh dapatkan barangan untuk penggunaan harian, detox, supplement, penjagaan diri dan lain-lain untuk bayi anda. Mintak suami belanjalah macam ni. Hehe.

BENTUK BADAN BERUBAH LEPAS KAHWIN, SLIMMING BODY SHAPER BOLEH SELESAIKAN!

Kalau perasan, lepas kahwin mesti badan sendiri atau kawan-kawan akan nampak perubahan. Kalau dulu kurus melidi bukan main susah nak naik berat badan, lepas kahwin berat terus naik mendadak. Bentuk badan pun dah lain. Macam Shrek pun ada! 😫

Dengan slimming body shaper oleh Sbody Shapewear, masalah anda akan selesai. Bentuk badan lebih langsing dan cantik. Silap-silap suami jatuh cinta lagi sekali dengan anda. 😘 Weee… Boleh dapatkan sewaktu Mom & Baby Warehouse Sale dengan harga RM29 sahaja!

JOM SERBU MOM & BABY WAREHOUSE SALE DI PUCHONG!

Ada juga carry cot, carrier, maternity support wear, body shaper dan lain-lain barangan bayi yang dijual tau. Syoknya! Nah info tentang Mom & Baby Warehouse Sale. Jangan lupa share kat Whatsapp group, manalah tahu ada kawan pun nak pergi sekali. 😎

  • Acara: Mom & Baby Warehouse Sale
  • Tarikh: 11 Januari 2018 (Khamis) hingga 14 Januari 2018 (Ahad)
  • Masa: 10 pagi hingga 8 malam
  • Tempat: Sebelah MYDIN TPK Kinrara, Puchong (25, Jalan TPK 2/8, Taman Perindustrian Kinrara, Puchong)
  • Lokasi Google Map: goo.gl/GSLLqe
    Lokasi Waze: goo.gl/sAr7GX
  • Nombor Telefon: +603-8961 8866

Inilah peluang terbaik untuk anda dapatkan barangan bayi dengan harga lebih murah dan berbaloi. Boleh jimatlah kalau shopping di Mom & Baby Warehouse Sale. Jangan lupa tarikh penting iaitu 11 Januari 2018 hingga 14 Januari 2018. Nak info lebih lanjut boleh klik sini ya. Jumpa anda di sana… 🎈🛍

Yang Popular

To Top