Famili

Keunikan Rasa Asia Tenggara Dengan Pes Masakan S2 Paste! Memang Terangkat!

Uniknya rakyat Malaysia sebab citarasa kita sangat diverse. Asalkan sedap kita bantai je makan. Tapi bukan makan sebarangan, betul tak? Kita nak makanan yang cara penyediaanya bersih dan bahan yang digunakan adalah halal, barulah confirm semua boleh makan.

Oleh sebab itulah S2 paste ambil inisiatif keluarkan pes masakan yang pelbagai bagi memenuhi citarasa seluruh rakyat Malaysia.

S2 Paste rahsia keunikan rasa Asia tenggara!

Diformulasikan bersesuaian dengan citarasa ASEAN, pes masakan S2 Paste setanding dengan masakan chef direstoran mewah. Ianya bukan sahaja mudah  disediakan tetapi turut mudah untuk dibawa kemana-mana.

 

Sebab tu, pes makanan s2 Paste ni sangat-sangat sesuai untuk anda yang gemar travel, untuk pelajar, suri rumah dan anda yang sibuk bekerja.

Balik-balik, cuma panaskan pes kegemaran anda, lepas tu letak la ayam ke, ikan ke dah siap satu masakan. Lagipun harga S2 Paste sangat berpatutan cuma RM 8.90.

Rasai sentuhan S2 Paste di Cafe milik mereka!

Bagi anda yang ragu-ragu dengan rasa pes keluaran S2 Paste, Jika anda berkesempatan ke Labuan, anda boleh try masakan mereka dekat S2 Cafe ‘Stop, eat & go’ Airport Labuan.

Jangan risau, tak lama lagi orang KL pun boleh rasa keenakan masakan menggunakan pes masakan S2 Paste sebab mereka dalam proses nak buka satu lagi cawangan baru dengan konsep Express Work Style- ‘Stop, eat & go’. Awesome kan?

Nak Jana Pendapatan Tambahan? Jom Jadi stokis mereka!

Siap ada Review dari Chef Zam lagi

Sebab tu jangan ada ragu-ragu atau bimbang dengan S2 Paste, mereka ada cafe, siap dapat recommendation dari chef terkemuka.

Paling best sebab mereka akan join Halfest pada 27 hingga 29 November ini yang bertempat di Ryutsu, Tokyo untuk mempromosikan produk keluaran mereka sebagai produk yang bukan sahaja mudah disediakan tetapi juga halal.

Bagi anda yang rasa macam nak tambah pendapatan. Anda boleh cuba nasib dengan jadi stokis mereka, anda cuma perlu hubungi nombor yang admin nyatakan dibawah untuk temu janji.

  • Anis: 017-2280114
  • Shakynaz-0129753346

Kenali S2 paste dengan lebih dekat!

Selain itu, anda juga boleh datang ke dewan (A) MAHA dekat RUMAH LABUAN pada 22 November hingga 2 Disember ini. Macam-macam anda boleh tanya staff mereka dekat sana. Lagipun mereka ada promo istimewa dekat sana.

Promosi MAHA:

  • Nasi Ayam + Kam Heong – Pilih 3 untuk RM 20.00
  • Salted Egg – pilih 3 untuk RM25.00
  • Demo masakan

Jadi apa lagi yang anda semua tunggu. Lock tarikh diatas dan Jom pakat beramai-ramai serbu dewan (A) MAHA dekat RUMAH LABUAN dan support produk tempatan.

“Bah apa lagi jutah turun
beramai-ramai,support orang tani”

Ops sebelum admin terlupa bagi yang nak rasa macam mana keenakan pes keluaran S2 Paste, anda juga boleh beli online di Lazada. >>>klik sini untuk beli<<<

Untuk maklumat lanjut dan perkembangan S2 paste event dan sebagainya anda boleh klik link dibawah tau.

Website: S2 Cafe
Facebook: S2 Cafe Labuan
Instagram: theoriginals2cafepaste
Youtube: S2 cafe & Paste ( stay tuned untuk lebih banyak demo masakan)
Anis: 017-2280114
Shakynaz-0129753346

 

Most Popular

To Top