Business

Kembangkan Perniagaan Anda Bersama Celcom Business Hari Ini & Nikmati Diskaun 30% Dengan Penjana!

35
SHARES

Menjalankan perniagaan bukanlah perkara yang mudah. Selain berisiko, kita kena ada ilmu dalam bidang ini.

Bagi anda yang baru atau sedang menjalankan perniagaan tapi masih menghadapi masalah pemasaran, komunikasi dengan pelanggan dan nak upgrade kemudahan bayaran, apa kata anda sertai Celcom Business.

Celcom Business rakan perniagaan dengan pelbagai solusi !

Kalau anda semua nak tahu, Celcom Business memberikan penyelesaian lengkap kepada masalah perniagaan anda untuk membantu perniagaan tersebut berkembang maju dan produktivitinya terjaga.

Sertai sekarang & dapatkan harga promosi!

Menawarkan pelbagai pakej perkhidmatan seperti Business Wireless, Enterprise Bulk Messaging, Location Based Advertising dan MESINKIRA.

Berikut min kongsikan sedikit maklumat berkaitan pakej perkhidmatan diatas yang Celcom Business tawarkan.

1. Business Wireless

Business Wireless adalah pakej internet pantas tanpa had yang ditawarkan dengan harga serendah RM135 sebulan dengan kontrak selama 24 bulan .

Pakej ini ditawarkan bertujuan untuk membantu anda menjalankan operasi perniagaan dengan lebih cekap dan smooth terutamanya bagi anda yang menjalankan bisnes online.

Selain itu, Celcom Business menjamin sambungan internet ini lancar ke pelbagai peranti pada bila-bila masa dan dimana jua. Jadi, anda boleh pantau operasi perniagaan anda, anytime.

2. Enterprise Bulk Messaging

Pakej Enterprise Bulk Messaging pula ialah pakej pemasaran yang membolehkan anda berkongsi promosi terkini perniagaan anda bersama lebih ramai pelanggan melalui perkhidmatan mesej berkala.

So, anda dapat sampaikan maklumat promosi terus kepada pelanggan tanpa ada sebarang halangan.

Ditawarkan pada harga serendah RM50 hinggalah RM200, pilihlah pakej yang bersesuaian mengikut kemampuan dan saiz perniagaan anda.

3. Location Based Advertising

Berbeza dengan Enterprise Bulk Messsaging, Location Based Advertising adalah pakej pemasaran bersasar.

Pakej ini boleh membantu anda untuk mendapatkan pelanggan baru dengan mensasarkan lokasi pelanggan. Jadi, anda dihubungkan terus dengan pelanggan-pelanggan berpotensi tinggi yang berada di kawasan sasaran anda.

Maka, tak hairanlah melalui pakej ini perniagaan anda boleh berkembang dalam masa yang singkat.

Sekarang ada promosi istimewa, anda tidak akan dikenakan yuran pemasangan dan penetapan dengan pesanan serendah RM500 (1,666 SMS) sahaja. Jadi, jangan lepaskan peluang ini dan daftarlah sekarang.

4. MESINKIRA

Pakej MESINKIRA antara pakej yang paling popular dalam perkhidmatan Celcom Business. Bayangkanlah melalui pakej ini anda boleh menerima bayaran digital daripada pelbagai sumber seperti kad kredit, debit dan e-dompet, hanya dengan satu kod QR.

Ada 2 pakej yang ditawarkan iaitu pakej basic dan standard. Maklumatnya ada dibawah:

Ye betul, bagi pakej ini anda ditawarkan diskaun 30% dengan PENJANA. Rugi kalau anda tak ambil pakej MESINKIRA kerana diskaun ini ditawarkan dalam tempoh terhad sempena musim perayaan sahaja.

5. Business Fibre

Business Fibre membantu mengoptimumkan operasi dan keuntungan perniagaan milik anda. Nikmati pelbagai tawaran menarik pada harga terbaik hari ini bersama Business Fibre.

Jangan tunggu lagi, kembangkan perniagaan anda hari ini dengan bantuan Celcom Business. Maklumat lanjut boleh didapati di website>> https://business.celcom.com.my/bm/special-packages/raya.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×