Hebahan

Jualan Gudang Perkakas Dapur & Bilik Air, Harga Kilang, Baru & Display Unit, Semua Ada. Murah Hingga 80%!

1.8K
SHARES

Kedai mana yang jual perkakas dapur dan bilik air yang murah-murah?

Jika ada keluarga atau rakan yang mahu pindah rumah, mereka pasti akan tanya soalan macam ni. Maklum la dapur dan bilik air ni antara ruang terpenting dalam rumah. Nak pindah rumah baru, barang pun mestilah nak yang baru!

Beli memang senang, tapi nak dapat yang murah tu punyalah susah. Banyak sangat kedai sampai tak tahu nak pergi yang mana satu.  Jika anda mencari perkakas dapur dan bilik air yang bagus dengan harga murah, kami nak cadangkan satu tempat untuk anda..

H TRENDS buat jualan gudang besar-besaran, mesti meriah punya!

Kalau anda nak tahu, H TRENDS akan mengadakan H TRENDS Warehouse Sale secara besar-besaran bermula 26 hingga 29 September 2019, jam 9.30 pagi hingga 7 malam. Dalam masa 4 hari, anda boleh dapatkan barang yang lebih murah daripada biasa!

H TRENDS tengah buat sale, baik anda beli siap-siap. Anda juga pasti banyak perancangan untuk hujung tahun ni. Lagipun kalau nak pindah rumah, pengubahsuaian ambil masa yang lama. Baik dapatkannya sekarang supaya tak kelam kabut nanti.

Lebih 1,000 produk dengan pelbagai jenama yang ditawarkan

Untuk pengetahuan anda, H TRENDS terletak di Jalan Ipoh dan menjual aneka barang untuk dapur dan bilik air seperti peralatan sanitari, peralatan elektrik, kabinet, paip, cermin, tuala dan lain-lain. Bukan saja harga berpatutan, malah berjenama dan berkualiti!

Antara jenama terkemuka yang anda boleh dapatkan di H TRENDS ialah TEKA, ARISTON, FRANKE, RUBINE, LIVINOX, SIGNATURE, TUSCANI, SORENTO, AMERICAN STANDARD, AQUA SOLAR, JOVEN, ZWILLING, dan JBL. Fuh, banyaknya!

Diskaun sehingga 80%, tak tahan tengok!

Siapa yang boleh tahan kalau dapat tahu ada diskaun? Kadang-kadang sampai tak kawal diri. Tapi berbaloi sebab H TRENDS kali ni tawarkan diskaun sehingga 80% untuk anda rebut. Rugi kalau tak grab. Bukan senang nak dapat!

Kami belanja anda tengok flyer mereka dulu di bawah. Kalau ada yang berkenan, boleh senaraikan siap-siap kemudian beli terus di H TRENDS nanti. Bila dah tengok ni, pasti anda semua dah tak sabar nak pergi serbu H TRENDS bukan?

Nak tahu apa yang lain daripada lain untuk H TRENDS Warehouse Sale kali ni? Ada cabutan bertuah yang gempak akan dibuat. Yay!

Hadiah cabutan bertuah sehingga RM10,000 untuk dimenangi, takkan tak nak?

Cabutan bertuah akan dibuat setiap hari sepanjang H TRENDS Warehouse Sale diadakan. Hadiah bernilai sehingga RM10,000 untuk dimenangi tau. Kalau menang, memang senyum sampai telinga. Memang gempaklah!

Hadiah yang disediakan pun bukan biasa-biasa! Antara hadiah cabutan bertuah tersebut ialah 40″ TV, Samsung Tab A 8.0, Philips Pressure Cooker dan wang tunai. Bukan tu saja. H TRENDS juga ada promosi istimewa buat pembaca Sirap Limau tau.

Screenshot kod promo “SL30” dan dapatkan rebat tunai RM30!

Buat pembaca Sirap Limau, anda boleh dapat rebat tunai RM30 jika anda screenshot kod promo di bawah. Tunjukkan pada staf H TRENDS sewaktu sale diadakan. Kemudian, tebus di kaunter juruwang H TRENDS. Seronoknya! Jangan lupa screenshot tau.


SL30


*Tertakluk pada terma dan syarat

Wah, mesti ramai orang kat H TRENDS Warehouse Sale nanti! Syoknya. Sebab semua nak berebut barangan renovasi rumah sebelum hujung tahun. Jangan lupa screenshot info di bawah!

H TRENDS Warehouse Sale

Tarikh : 26 hingga 29 September 2019

Masa : 9.30 pagi hingga 7 malam

Alamat : No. 240, Batu 2, Jalan Ipoh, Jalan Sultan Azlan Shah, 51200 Kuala Lumpur

Lokasi Jualan Gudang : Belakang Dynasty Hotel

Whatsapp : 017-2293116

Nombor Telefon Outlet : 03 4045 5980

Waze: H Trends Bathroom Centre https://waze.com/ul/hw2864197n

Untuk info lebih lanjut, anda boleh LIKE dan FOLLOW Facebook H Trends Bathroom Centre. Baik anda buat persediaan awal. Hujung tahun nanti boleh fokus untuk hias rumah dan ada bajet lebih untuk cuti bersama keluarga. Bagus tu!

Most Popular

To Top