Famili

Jom Serbu Panasonic Sound Wagon Roadshow! Boleh Menang Hadiah & Baucer!

Anda ada kelapangan pada 27, 28, 29 Jun dan 2 serta 3 Julai ni? Apa kata anda serbu Panasonic Sound Wagon Roadshow yang bakal berada dibeberapa kawasan khas. Mereka ada pelbagai hadiah dan baucer nak bagi anda, termasuklah kod diskaun untuk barang-barang Panasonic. Awesome kan?

Melalui roadshow kali ini, Panasonic nak anda merasai sendiri pengalaman menjadi sebahagian daripada komuniti besar mereka melalui muzik.

Banyak Aktiviti Menarik!

Sempena roadshow Panasonic Sound Wagon yang julung kalinya diadakan ini, pelbagai aktiviti menarik bakal dianjurkan dan banyak hadiah menarik menanti anda. Nak tahu apa yang mereka ada? Ha! Dekat bawah ada lampirannya 

Wah! Banyak kan aktiviti yang best, bermula daripada Pose For The Camera, Sing Your Heart Out dan tak dilupakan juga pemberian pelbagai baucer dan diskaun. Apa-apa pun, semua ni sementara stok masih ada tau. Kalau anda lambat, tak dapat la admin nak tolong!

Lokasi Dimana?

Excited kan bila orang nak bagi hadiah, baucer dan diskaun! Ada 5 lokasi berbeza untuk roadshow Panasonic Sound Wagon. Admin list kan dekat bawah:

Jadi, bagi anda yang ada free time tu, jom sama-sama kita meriahkan lagi roadshow Panasonic Sound Wagon! Bukan apa, admin yakin inilah first time anda boleh tengok kenderaan unik ni! Dalam masa yang sama, anda boleh bergambar dan menang hadiah menarik.

Make sure, anda pilih salah satu date daripada 27, 28, 29 Jun serta 2,3 Julai dan datang untuk enjoy bersama komuniti  roadshow Panasonic Sound Wagon yang lain. Kalau nak datang setiap roadshow lagi bagus. Mana tahu boleh menang pelbagai hadiah lagi.

Website: Panasonic

Facebook: Panasonic Malaysia

Yang Popular

To Top