Inspirasi

Jom Didik Si Manja Dengan Nilai Murni Agar Menjadi ‘Generasi Anak Hebat’ Bersama Dugro®

29
SHARES

Setiap ibu bapa mempunyai cara tersendiri dalam membesarkan anak mereka agar menjadi orang yang hebat dari pelbagai aspek. Kita semua tahu bahawa, proses membesarkan si manja ini sememangnya sesuatu yang sangat mencabar.

Anda tahu tak sebenarnya, otak si manja ini diibaratkan seperti span yang mampu menyerap setiap perkataan atau tingkah laku di sekeliling mereka dengan sangat cepat, jadi kita harus tunjukkan contoh yang baik didepan mereka. 

Justeru, menjadi tanggungjawab ibu bapa memastikan si manja sentiasa dikelilingi dengan persekitaraan yang baik bagi memupuk nilai murni supaya mereka ini membesar menjadi insan yang berguna satu masa nanti.

Penting tau memilih susu yang baik untuk si manja kita, pastikan anda memilih susu yang mempunyai nutrien-nutrien tertinggi macam Dugro®. Seronok tau bila si manja cepat belajar dengan daya ingatan yang baik, ketahanan fizikal pun kuat dan mereka ini boleh berinteraksi serta pandai membawa diri.

Jom kita tengok kenapa susu Dugro® kena jadi pilihan pertama ibu bapa diluar sana!

Berikan nutrisi yang terbaik untuk Si Manja

Dengan kepakaran selama 64 tahun, Dugro® tampil dengan menyokong ibu bapa dalam usaha mengukuhkan perkembangan si manja menerusi kempen ‘Generasi Anak Hebat‘. Wow!

Kempen ini bertujuan untuk membantu si manja melakar cita-cita mereka dengan penerapan nilai murni yang disemai sejak kecil lagi.

Dengan sokongan nutrisi penting daripada Dugro® dan dorongan kasih sayang ibu bapa, tiada apa yang mampu menghalang Generasi Anak Hebat mencapai impian mereka!

Sebagai ibu bapa, anda pasti bangga melihat perkembangan baik si manja yang mula mengamalkan nilai murni dalam diri mereka kan?

Oleh  itu, ibu bapa perlu memainkan peranan penting dalam memberikan si manja nutrisi yang secukupnya untuk tumbesaran yang sempurna.

Sikap terbuka untuk berkongsi berupaya membina hubungan erat, membantu memupuk kasih sayang, saling menghormati dan memahami antara satu sama lain.

Anda perlulah memberi dorongan kepada si manja untuk memupuk generasi akan datang dengan kekuatan dalaman dan jangan lupa bekalkan kekuatan fizikal dengan susu Dugro® yang mengandungi pelbagai nutrisi yang penting untuk si manja.

Si manja kita adalah masa depan Malaysia, mereka akan memimpin negara kita suatu masa nanti, jadi kita harus menyemai adab, akhlak, jati diri, semangat perpaduan, nilai murni dan hormat-menghormati dalam diri mereka agar menjadi insan yang akan berbakti kepada negara.

Susu Dugro® sentiasa menjadi pilihan para ibu bapa di Malaysia!

Perkara pertama yang dititik beratkan ketika memilih susu tepung untuk si manja ialah nutrisi yang dibekalkan. Susu tepung yang bagus haruslah mempunyai nutrisi yang diperlukan seperti DHA, zat besi, kalsium dan protein bagi membantu menyokong tumbesaran si manja.

Mesti anda tertanya-tanya kenapa susu Dugro® ni merupakan susu yang terbaik untuk si manja kan?  Haa…susu Dugro® ini diformulasikan dengan Zat Besi Aktif** dan nutrien-nutrien tertinggi* seperti tinggi DHA, Kalsium , 21 jenis Vitamin dan Mineral.

Bekalkan si manja dengan susu Dugro® yang mengandungi Zat Besi Aktif** serta nutrien tertinggi* di setiap peringkat umur seperti :

  • Rumusan Dugro® 3 ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 – 3 tahun
  • Rumusan Dugro® 4 ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 – 6 tahun
  • Rumusan Dugro® 5 ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 6+ tahun

Jadi berikan lah si manja lebih perlindungan luaran dan juga dalaman kerana ia sangat penting untuk si manja menghadapi situasi mencabar nanti.

Mesti anda excited nak beli kan? Tunggu apa lagi cepat dapatkan susu Dugro® dengan hanya RM1.20 segelas. Sangat mampu milik kan!

Klik sini dan anda berpeluang untuk dapatkan sampel Dugro secara percuma. Wow!

Jom sama-sama kita menyokong perkembangan 360 si manja. Dengan susu Dugro® pasti dapat merealisasikan impian besar si manja untuk menjadi insan-insan yang hebat satu hari nanti. Kita sebagai ibu bapa harus sentiasa berikan yang terbaik untuk mereka.

*Dugro Asli dan Madu Langkah 3, 4 & 5 dan Coklat Langkah 4&5 adalah tertinggi dalam DHA (41.8 mg- 51.2mg), Kalsium dan Zat Besi (setiap 100g) antara 3 jenama utama susu tepung kanak-kanak di dalam segmen standard (pek 900g/850g)

**Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan.

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman web Dugro® atau Facebook mereka.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×