Famili

Ini Cara Untuk Anda Jimat Perbelanjaan Bulanan. Kena Cuba, Berbaloi Sangat!

3.7K
SHARES

Shopping. Perkataan ni memang tak dapat dipisahkan dengan aktiviti harian kita. Setiap hari pasti ada saja benda yang habis dan perlu kita beli. Lagi-lagi bagi suri rumah. Lagi la banyak yang nak kena beli. Bukan saja keperluan diri dan anak, kadang tu keperluan suami sekali ye.

Nak tahu macam mana anda boleh jimatkan sikit kos perbelanjaan bulanan tu. Jom baca dan cerna teknik berbelanja macam ni.

B INFINITE jadikan shopping sebagai satu penjimatan!

Mungkin ramai dalam kalangan anda yang masih tak biasa dengan terms B INFINITE kan? Baiklah, first min nak tanya, anda pernah dengar tentang BCard? Min yakin kalau sebut BCard memang ramai yang tahu.

Bagi anda yang tak tahu, BCard adalah satu sistem yang membolehkan anda kumpul mata bila berbelanja dan anda boleh tebus semula mata. B INFINITE adalah nama baru untuk BCard. Macam penjenamaan semula gitu. Lebih mudah, sekarang anda dah tak perlukan kad. Guna apps saja. Mudah sangat!

Jimat Belanja Dengan Tebus Mata!

Untungnya guna B INFINITE sebab mereka ada banyak partner shop termasuk online portal macam 7Eleven, Starbucks, Emas Sri Pinang, U Mobile, Tealive, CALTEX, LAZADA, ZALORA, Expedia, Booking.com, cosway, Kennt Rogers Roasters dan banyak lagi.

Lupa pulak min nak mention yang sesetengah member kad macam member kad Tealive dan CALTEX pun ada fungsi B INFINITE! Maknanya, bila isi minyak bukan sekadar dapat mata ganjaran sebagai pemegang kad member CALTEX saja. Korang juga dapat point untuk B INFINITE. Awesome sangat!

Bayangkanlah setiap kali anda berbelanja di semua tempat ni, anda akan dapat kutip mata ganjaran. Dari berbelanja tak dapat apa-apa, kini tak lagi. Dengan mata ganjaran tadi, macam-macam anda boleh beli.

Oh ya! Tak macam sesetengah membership yang lain, dengan B INFINITE anda tak perlu tunggu mata ganjaran capai jumlah tertentu untuk penebusan. Sebaliknya, anda boleh tebus sebanyak mana point yang anda dah ada dan bayaran selebihnya boleh top up pakai duit. Istimewa sungguh B INFINITE! I like!

**Rujuk sini untuk proses kumpul mata ganjaran B INFINITE
**Rujuk sini untuk proses penebusan mata ganjaran B INFINITE

Boleh Bercuti ke TAARAS Wey!

Istimewa kali ini, anda berpeluang untuk join cabutan bertuah bersama B INFINITE dan jika anda pemenang bertuah yang mereka cari, anda boleh menginap dekat TAARAS Resort! Caranya tak susah pun. Anda cuma perlu berbelanja minima RM30 di mana-mana participated merchant untuk kempen kali ini dan secara automatiknya anda akan dapat 3 entry untuk cabutan penginapan tersebut.

Bagi yang tak pernah guna lagi B INFINITE, anda akan dapat 5 entry untuk join cabutan bertuah hanya dengan sign up B INFINITE. Menarik ni!

Nak tahu lebih lanjut jom layari<https://www.binfinite.com.my/>

Dapatkan B INFINITE melalui Google Play store (Android) atau app store (Iphone) sekarang juga.

** Pemenang dipilih secara rawak oleh komputer
** Peraduan berakhir pada 30 September 2019.

Most Popular

To Top