Hebahan

Dari 25 Peserta, Siapa 3 Finalist Yang Berjaya Ke Peringkat Akhir Dalam #Watsonsmti?

2.5K
SHARES

Mungkin ramai dalam kalangan anda yang sudah mengetahui tentang ‘gelombang’ Watsons Malaysia’s Top Influencer #Watsonsmti yang berkolaborasi dengan Oh Bulan kan? Pencarian top influencer di Malaysia ini sudah hampir sampai ke kemuncak apabila 3 dari 6 peserta bakal dipilih untuk ke pusingan akhir! Memang tak sabar nak tahu siapakah yang bakal merangkul gelaran Malaysia’s Top Influencer ini kan?

PERJALANAN KETIKA CABARAN TOP 6, RIUH DIBUATNYA! #watsonsmti

Cabaran peserta Top 6 pada minggu lepas adalah Ideal Couple dimana mereka diberikan masa untuk bersiap dari head-to-toe bersama pasangan yang diberi. Berlokasikan di Watsons Pavillion Kuala Lumpur, suasana menjadi begitu gamat dengan telatah para peserta. Nampaknya semua peserta memang paparkan kreativiti masong-masin dalam berfesyen supaya dapat menarik perhatian juri. Anda suka pasangan yang mana?

Dalam masa 30 minit sahaja, para peserta perlu menyelesaikan tugasan bersama produk Watson. Memang mendebarkan!

TOP 3 BAKAL BERTANDING DI PERINGKAT FINAL! #watsonsmti

Tahniah juga diucapkan kepada finalist Watsons Malaysia’s Top Influencer iaitu Fasiha, Eva dan Daniel! Mereka akan berentap di pusingan akhir dimana cabarannya pasti lebih sukar dari yang biasa. Pusingan terakhir ini akan dibuat secara live di lokasi berikut:

Tarikh : 24 Nov 2018
Lokasi : Mazda Showroom @ Glenmarie. Address: 7, Jalan Pelukis U1/46, Temasya Industrial Park, 40150 Shah Alam, Selangor
Masa: 2.30 pm

 

Jadi, anda berada di team yang mana? Jangan lupa untuk datang berikan sokongan kepada peserta kegemaran dan juga #teamfasihalatiff, #teameva #teamdanieloniel di laman Instagram anda ya!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×