Hebahan

Pavillion ‘Riuh’ Kerana #watsonsmti? Apa Pula Yang Peserta Top 6 Kena Buat?

2.3K
SHARES

Mungkin ramai dalam kalangan anda yang sudah mengetahui tentang ‘gelombang’ Watsons Malaysia’s Top Influencer #Watsonsmti yang berkolaborasi dengan Oh Bulan kan? Pencarian top influencer di Malaysia ini sudah hampir sampai ke kemuncak apabila 6 dari 12 peserta sudah terpilih untuk ke pusingan seterusnya! Memang tak sabar nak tahu siapakah yang bakal merangkul gelaran Malaysia’s Top Influencer ini kan?

INILAH PESERTA TOP 6! #watsonsmti

Seramai 6 peserta sudah terpilih sebelum sampai ke peringkat akhir yang akan berlangsung tidak lama lagi. Jadi, adakah perserta kegemaran anda berada dalam senarai TOP 6 ini?

CABARAN MENGEJUT UNTUK PESERTA TOP 6 #watsonsmti

Cabaran kali ini agak berbeza  kerana peserta akan diberikan Influencer boyfriend atau girlfriend – provided by OhBulan seharian ini sahaja.  Jadi, mereka perlu mengambil gambar #ootd (outfit of the day) bersama mana-mana produk Watsons secara kreatif dengan bantuan pasangan Influencer dan post ke dalam akaun Instagram mereka dalam masa yang diberi.

Hashtag #watsonsmti #watsonsmalaysia dan #ohbulan serta jangan lupa untuk mention Instagram @ohbulanofficial dan @watsonsmy seperti biasa tau! Paling dinanti-nanti adalah  hadiah wang tunai serta hadiah menarik menanti berjumlah sehingga 40k juga pelaburan promosi dan pengiklanan sehingga RM5 juta bakal dimenangi!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×