Hebahan

Pavillion ‘Riuh’ Kerana #watsonsmti? Apa Pula Yang Peserta Top 6 Kena Buat?

2.3K
SHARES

Mungkin ramai dalam kalangan anda yang sudah mengetahui tentang ‘gelombang’ Watsons Malaysia’s Top Influencer #Watsonsmti yang berkolaborasi dengan Oh Bulan kan? Pencarian top influencer di Malaysia ini sudah hampir sampai ke kemuncak apabila 6 dari 12 peserta sudah terpilih untuk ke pusingan seterusnya! Memang tak sabar nak tahu siapakah yang bakal merangkul gelaran Malaysia’s Top Influencer ini kan?

INILAH PESERTA TOP 6! #watsonsmti

Seramai 6 peserta sudah terpilih sebelum sampai ke peringkat akhir yang akan berlangsung tidak lama lagi. Jadi, adakah perserta kegemaran anda berada dalam senarai TOP 6 ini?

CABARAN MENGEJUT UNTUK PESERTA TOP 6 #watsonsmti

Cabaran kali ini agak berbeza  kerana peserta akan diberikan Influencer boyfriend atau girlfriend – provided by OhBulan seharian ini sahaja.  Jadi, mereka perlu mengambil gambar #ootd (outfit of the day) bersama mana-mana produk Watsons secara kreatif dengan bantuan pasangan Influencer dan post ke dalam akaun Instagram mereka dalam masa yang diberi.

Hashtag #watsonsmti #watsonsmalaysia dan #ohbulan serta jangan lupa untuk mention Instagram @ohbulanofficial dan @watsonsmy seperti biasa tau! Paling dinanti-nanti adalah  hadiah wang tunai serta hadiah menarik menanti berjumlah sehingga 40k juga pelaburan promosi dan pengiklanan sehingga RM5 juta bakal dimenangi!

To Top
SKIP THIS AD ×