Famili

Cara Order Aiskrim Nestle Delivery Ke Seluruh Malaysia. Duduk Rumah Je, Dapat Makan Puas-puas!

1.1K
SHARES

CARA ORDER AISKRIM NESTLE DELIVERY TERUS KE PINTU RUMAH ANDA!

Musim Stay At Home nampaknya perlu diteruskan lagi, tapi jangan risau… Walaupun tak dapat keluar sekerap yang dulu, anda masih boleh mendapatkan stok aiskrim Nestle delivery dengan hanya 1 klik saja.

Menariknya, Nestle telah menawarkan sistem penghantaran ke rumah untuk memudahkan pengguna menikmati aiskrim di rumah bersama rakan-rakan dan keluarga tanpa perlu meninggalkan kediaman anda.

Wahh, memang mudah dan mesti excited kalau ada orang datang delivery aiskrim depan pintu rumah kan?

Ok, jom kami kongsikan bagaimana nak buat pesanan untuk aiskrim Nestle yang sedap-sedap belaka ni.

Cara Order Aiskrim Nestle Delivery 

Bagaimana nak dapatkan penghantaran aiskrim Nestle terus ke pintu rumah?

Boleh order je tau!

Berikut merupakan 4 link terkini yang dikongsikan oleh pihak Nestle melalui perkongsian di Facebook Nestle Malaysia:

Satu lagi link yang boleh dipesan ialah:
bit.ly/NIChomedelivery

Cara Membuat Pesanan Aiskrim Nestle Delivery & Bayaran

  1. Pilih saluran tempahan yang anda inginkan
  2. Pilih aiskrim yang ingin ditempah beserta kuantiti (tiada minimum order, tapi pembelian melebihi RM50 akan dapat free penghantaran)
  3. Lori akan hantar aiskrim anda sejuk-sejuk!
  4. Dah dapat aiskrim, bolehlah makan puas-puas.

Ini contoh pembelian yang telah dibuat oleh pembeli online.

Baca juga: Tak Larat Nak Beratur, Wanita Kongsi Cara Buat Aiskrim Ala Bubble Bee Yang Sedap & Jimat Poket!

Bolehlah beli lebih sikit buat simpan stok dekat rumah… Barulah semangat nak work from home kan?

Simple je kan?

Memang mudah terutamanya dalam tempoh PKP dan musim panas ni.

Selamat mencuba!

Maklumat Lanjut

Untuk maklumat lanjut, update dan promosi terkini, boleh follow Nestle Malaysia di Facebook Nestle Malaysia : https://www.facebook.com/NestleIceCreamMY

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×