Didik

Cara Mudah Sambung Belajar Luar Negara, Boleh Rasa Kelainan Suasana Perayaan Tahun Depan!

696
SHARES

Ramai mesti pernah pasang impian nak sambung belajar di luar negara. Rasa macam best sangat bila tengok gambar kawan-kawan yang dah sampai sana. Sambil belajar, boleh jalan-jalan sekali. Dua dalam satu. Hehe. ? Tak tahu cara sambung belajar di luar negara? Sebenarnya tak susah.

CARA MUDAH SAMBUNG BELAJAR DI LUAR NEGARA, IUMW ADA JAWAPANNYA!

Di Universiti Antarabangsa Malaya-Wales (IUMW), anda boleh capai impian untuk sambung belajar di luar negara. Kerjasama antara dua universiti terbaik di dunia, Universiti Malaya, Malaysia dan University of Wales, United Kingdom, ia menyediakan pendidikan bertaraf dunia. Wow! ?

NAK MERASA SUASANA PERAYAAN DI UNITED KINGDOM TAHUN DEPAN PULA, YAY!

Ada orang cerita, suasana perayaan kat luar negara ni lain dari yang lain. Fuh. Nak juga merasa. ? Dah menjelang akhir tahun ni kan, apa kata kalau anda raikan suasana perayaan di United Kingdom tahun depan dengan sambung belajar di situ? Mesti lagi best! Boleh share pengalaman dengan keluarga dan kawan-kawan. Huuu…

Seronok bila tengok gambar macam ni. Rasa cemburu dengan orang yang berpeluang sambung belajar di luar negara. Ha, ni berita gembira untuk anda. IUMW menyediakan anda program Dual Award yang unik dan pilihan untuk belajar di luar negara tau. Yay! ? Peluang terbaik ni.

PELUANG SAMBUNG BELAJAR DI LUAR NEGARA, MEMANG TERBAIK IUMW NI!

Kalau anda nak tahu, IUMW merupakan universiti di Malaysia yang menawarkan program Dual Award dengan pemindahan kredit secara langsung ke universiti luar negara. Boleh pindah kredit ke University of Wales dan belajar di luar negara sehingga 3 tahun tau. Syoknya!

Tak mustahil untuk anda graduate dengan dua ijazah kalau anda ikuti program Dual Award di IUMW. Dapat dua ijazah sekaligus. ?? Satu daripada IUMW dan satu lagi daripada University of Wales. Mesti tak percaya bukan? Tapi inilah kenyataannya bila anda ikuti program Dual Award di IUMW. Bukan calang-calang.

Risau dikenakan yuran tambahan? Anda juga layak untuk sertai program mobiliti pemindahan kredit yang membolehkan anda habiskan semester di University of Wales dan Universiti Malaya tanpa sebarang yuran tambahan. ? Bestnya! Kat IUMW sahaja ada tau. Gempaklah!

NIKMATI PEMANDANGAN YANG INDAH DI WALES, UNITED KINGDOM

Di Swansea, Wales

Teringin juga nak pergi Wales di UK. Orang kata pemandangan kat situ cantik. ? Memang betul! Wales terkenal dengan pelbagai bentuk istana dan pantainya yang indah. Boleh dapat momen indah kalau sambung belajar di sini. Wah…

Llansteffan Castle di Wales

Pasti anda ternanti-nanti untuk raikan Tahun baru di sepanjang pantai yang indah di Wales pada tahun 2018. Selain mendapat peluang untuk sambung belajar di luar negara, pengalaman juga akan bertambah. Di IUMW, anda boleh lonjak ke tahap lebih tinggi dengan pendidikan antarabangsa yang sahih. Wow!

Macam mana? Hati mula membuak-buak untuk sambung belajar di luar negara? Boleh hubungi 0326173131 untuk mendaftar sekarang atau lawati laman web IUMW. Boleh klik sini sahaja untuk info lebih lanjut. Capai impian anda untuk sambung belajar di luar negara hanya di IUMW ?‍??‍?

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×