Kewangan

Cara Menabung Duit Setahun Boleh Dapat RM4436, Guna Teknik Ni!

Seperti tahun-tahun lain, pasti ramai dalam kalangan kita yang berazam untuk menabung duit sehingga hujung tahun untuk kegunaan masa hadapan. Pelbagai cara atau tips dicuba untuk memastikan agar azam tersebut dapat dipenuhi.

Bagi anda yang mengalami masalah sukar untuk menabung, apa kata cuba cara mudah ini yang dikongsi oleh pemilik Facebook Nur Emira. Setahun boleh simpan RM4436 tau, banyak kan?

Baca juga: Teknik Simpan Duit Gerenti Menjadi, Cukup Setahun Dapat RM 3000!

CARA MENABUNG DUIT SETAHUN BOLEH DAPAT RM4436

Alhamdulillah berjaya konsisten 2021. Total RM 4436.00.

RM2 – setiap hari

RM5 – setiap kali dapat

RM10 – 2 helai seminggu

RM20 – 1 helai seminggu

RM50 – Febuari, April, Jun, August, October, December.

RM 100 – Januari, Mac, May, July, September, November.

Buat asing. Rajin-rajin macam ni.

Jumlah setiap bulan tak sama sebab duit RM5, bergantung pada banyak mana duit RM5 yang dapat. Start lambat sikit, pertengahan Februari. Pengakhiran 31 Disember.

Good luck pada siapa sedang buat mcm ni in year 2022.  Jom nak sambung in year 2022, kalau sama amount campur 2021. Boleh book pakej umrah.

Mudah mudahan ada rezeki. Allah jemput ke sana. Aminn. Dapat pegang cash macam ni, rasa sayang nak pergi letak bank pun ada.

Wah, banyak juga tu kan. Boleh la cuba sekarang. Belum terlambat lagi tau. Selamat mencuba!

Sumber: Facebook Nur Emira Mohd Arifie

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×