Sihat

Vono Tawar Pelbagai Hadiah Ekslusif Bernilai RM2,439 Untuk Pembelian Tilam Terpilih

133
SHARES

Min yakin pasti ramai yang mula rasa sakit-sakit badan dan mengalami masalah susah tidur apabila semakin meningkat usia. Kadang-kadang tu dah baring awal, tapi pusing-pusing pun tetap tak boleh tidur juga.

Sebenarnya rahsia tidur yang nyenyak mestilah pilihan tilam yang betul! Antara tilam yang min rasa memang berbaloi untuk bantu anda tidur dengan selesa sekaligus membantu mengurangkan masalah sakit badan adalah siri tilam dari Vono!

Beli sekarang sebab ada macam-macam hadiah best menanti anda!

Istimewa untuk pembelian model tilam Ortho Ace, Orthopaedic Pro, Premier, Posture Care 2, Posture Care 1, Ergobed Inspire 1, Ergobed Inspire 2 dan Ergobed Inspire 3 anda layak untuk menerima hadiah percuma!

Bukan satu, bukan dua tapi ada sehingga 7 hadiah istimewa bernilai RM2439 menanti anda!

Hadiah ekslusif merangkumi:

  1. Tilam Vono Captain Ortho Single Spring
  2. Beg peralatan mandian Vono
  3. Vono Travel Adapter Type-C
  4. Tuala muka Vono
  5. Masker mata Vono
  6. Cadar Tilam Vono
  7. Bantal Vono

Sementara untuk pembelian SpinePro 1200 plus, SpinePro 800 plus, Casper, Avery dan Back Relaxer II pula layak menerima hadiah seperti di bawah:

  1. Cadar Zen
  2. Bantal Vono

Tiada Lagi Sakit Belakang dengan Vono Ergobed Inspire!

Perasan tak sakit belakang biasanya akan lebih teruk kalau kita salah tidur atau duduk terlalu lama? Rasa sakit ni kalau dibiarkan pasti akan berlarutan dan boleh menjejaskan aktiviti harian anda.

Jadi, setelah seharian penat bekerja dan duduk pada kerusi yang tak selesa, kena pastikan anda tidur di atas tilam empuk yang memberi sokongan kepada 7 zon berbeza dari kepala hingga ke kaki macam Vono Ergobed Inspire. 

Tilam yang dihasilkan oleh pakar di Centre of Ergonomics di Switzerland ini memberikan sokongan sempurna yang diperlukan badan ketika berbaring. Ia turut dilengkapi lapisan Latex bagi memastikan keselesaan anda terjamin sentiasa. Gerenti selesa dan dapat tidur lena sampai pagi!

Bukan itu sahaja, Vono Ergobed Inspire juga mampu memberikan perlindungan daripada bakteria berbahaya, kulat dan hama habuk.

Untuk orang yang ada masalah alahan dan senang gatal-gatal tu, anda tak perlu risau lagi dah. Sebab dijamin tiada lagi masalah tersebut bila tidur di atas tilam Vono ini!

Kenapa min kata katil Vono Ergobed Inspire memang selesa habis? Sebab walaupun anda bergerak ketika tidur di atas tilam ini, ianya tidak akan menganggu pasangan atau anak-anak yang tidur diatas katil yang sama.

Senarai tilam Vono Ergobed Inspire:
– Inspire 3 (Kekukuhan: 5/10)
– Inspire 2 (Kekukuhan: 6/10)
– Inspire 1 (Kekukuhan: 7/10)

Haa.. Dah tak sabar nak beli tilam baru ke? Tekan je di SINI untuk buat pembelian anda sekarang! Selamat tinggal sakit belakang!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×