Bersalin

[VIDEO] Terjumpa Resipi Temurun Pati Ikan Haruan- Betulkah Menjadi?

7
SHARES

Semua mesti pernah nampak ibu kita ada buku resipi yang mereka tulis sendiri, dan resipi itu semuanya resipi turun temurun.

Bagaimana pula kalau dalam buku resipi ibu kita tu ada resipi rahsia Pati Ikan Haruan yang dapat membantu dan merawat luka-luka kita lepas bersalin?

Mesti lah kita berminat kan? Itu lah yang terjadi kepada Wany, jadi jom kita tengok video di bawah dan tengok hasilnya!

Lah, rupanya ada alternatif yang lebih senang didapati dan lebih berkhasiat. Semestinya Pati Ikan Haruan Harwany adalah pilihan yang lebih baik untuk ini!

Banyak manfaat yang dapat membantu kita jika kita amalkan pengambilan Pati Ikan Haruan Harwany ini. Antara manfaatnya yang disebut di dalam video tadi, pati ini dipenuhi dengan protein dari Ikan Haruan! Protein dari ikan haruan ini baik untuk meningkatkan daya keupayaan dan memperbaiki tisu badan anda.

Bukan itu sahaja, Pati Ikan Haruan Harwany ini juga mengandungi vitamin A untuk penghasilan kolagen, melembabkan kulit dan menghasilkan antioksidan yang membantu melambatkan proses penuaan. Baru lah badan kita tidak rasa lesu dan kita dapat kekal segar sentiasa.

 

 

Bersalin Bersama Harwany, Petua Ibu Sejak Dulu Lagi

Selain dari perisa Aloe Vera, rangkaian Pati Ikan Haruan Harwany juga terdapat pelbagai pilihan seperti perisa asli, Gamat dan Ginseng Amerika. Setiap variasi perisa mempunyai kelebihan dan manfaat tersendiri yang pasti memberi kesan baik kepada anda semua.

Bukan sahaja baik untuk ibu-ibu selepas bersalin, Pati Ikan Haruan Harwany juga dapat meningkatkan daya keupayaan dan memperbaiki tisu badan anda, tidak lupa juga dapat memberi kesan penyembuhan luka dengan lebih cepat.

MARI KITA AMALKAN PATI IKAN HARUAN HARWANY!

Seperti dalam video tadi, tidak perlu bersusah payah lagi untuk dapatkan Pati Ikan Haruan Harwany ini, terus sahaja dapatkan di Lazada, Shopee atau kedai-kedai jamu yang berdekatan.

Anda juga boleh dapatkan Pati Ikan Haruan Harwany ini di farmasi-farmasi seperti Watsons, Guardian, Caring, AEON Wellness, Big Pharmacy, Health Lane, Multicare dan Alpro.

Jangan lupa untuk layari laman web Pati Ikan Haruan Harwany di SINI untuk info lebih lanjut!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×