Famili

[VIDEO] Pengantin Lelaki Nervous Sampai Tersasul Mas Kahwin RM500 Juta, Lucu!

19
SHARES

Satu video di TikTok mendapat perhatian ramai apabila pengantin lelaki tersasul ketika majlis akad nikah. Lebih melucukan apabila aksi saksi menepuk dahi dan mengucap panjang bila mendengar sejumlah wang yang dilafazkan oleh pengantin lelaki itu sangat banyak dan tak masuk akal!

Baca juga: Atuk Nikah Dengan Gadis Usia 18 Tahun, Dapat Hantaran Sebuah Rumah & Umrah!

PENGANTIN LELAKI NERVOUS SAMPAI TERSASUL MAS KAHWIN

Menerusi video yang dimuat naik oleh pengguna TikTok bernama Sam Danial itu, dapat dilihat momen seorang pengantin lelaki yang pada awalnya kelihatan tenang untuk melafazkan akad.

Namun lain pula yang jadi ketika ingin melafazkan akad kerana pengantin lelaki tersebut sudah mula gemuruh dan menyebabkan dia tersasul menyebut mas kahwin sebanyak RM500 juta yang sepatutnya hanya RM500.00 sahaja.

“Aku terima nikahnya (nama pengantin perempuan) dengan mas kahwinnya RM500 juta tunai,” ujarnya.

Memetik laporan Harian Metro, dia mengaku video itu adalah akad keduanya selepas kali pertama tersasul menyebut nama sendiri, berbanding nama isteri.

@msamdanial

NERVOUS AKAD NIKAH PUNYA PASAL SAMPAI AKU PUNYA MAS KAHWIN JADI RM 500 JUTA TUNAI 😂😂😂😂

♬ original sound – Sam Danial – Sam Danial

“MENGUCAP TERUS…”

Perkongsian video itu menerima hampir 50,000 tontonan dan ruangan komen sudah tentunya dibanjiri oleh warganet yang turut terhibur melihat telatah lelaki berkenaan.  Mereka sempat berseloroh mengatakan harga buah pinggang tidak semahal mas kahwin yang dilafazkan. Adoi!

Sumber: TikTok Sam Danial

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×